ETS 2 - Road to the Black Sea DLC'si 14 TL!

Kötü olan nedir tam olarak?
Türkiye çok küçük, neredeyse hiç yol yok. Tamamını dolaşmanız dorsesiz olarak 10 dakikanızı almaz. Tek artı yönü ülke geçişlerinde kantarda falan tartılıyorsun. 30 saniyelik bir heyecan oluyor o kadar. Alınmaz dememin sebebi Türkiye için alanlar oluyor o yüzden. Diğer ülkeler gayet iyi ama TR için alacaksanız almayın, değmez.
 
Açıkcası evet dediğin gibi küçük, üç şehir yapmışlar. Ama İstanbul'u gezdinmi bilmiyorum ama muhtemelen şuanki en iyi şehir ETS2'de. Çok detaylı. İstanbul'u gezmek bile yarım saat alıyorken 10 dakika da isteseniz bitiremezsiniz tüm Türkiye'yi gezeceğim diyorsanız. Ayrıca bu yol muhabbeti normal her ülkede yollar bu şekilde. Kantar ve gişeler evet farklı bir hava katmış. Ama dediğim gibi diğer iki şehir normal bir şehir ama İstanbul öyle şehir diyip geçemezsin ETS2 içerisinde diyorum elbette bunu.
 
Gelen zamlardan sonra artık indirimli hali bile pahalı.

1665832922373.png
 
Gelen zamlardan sonra artık indirimli hali bile pahalı.

Eki Görüntüle 1544448
Hocam sizin hortlatmanızla DLC gerçekten 14 TL'ye düştü sandım konu başlığını görünce. Bence zamanı geçtiğinde indirim konularının yanında eski olduğunu belirten bir ibare olmalı çünkü göz direkt tarihe kaymıyor bazen veyahut bu sıkıntıyı bir tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum :).
 
Hayır garaj satın alımı bölümünde alabiliyorsun 180k ya ama gümrükten geçemiyorsun 30 TL'ye alınmaz ama 14'e alınırdı.
Dostum 1 yıllık konuyu gündeme getirip neden hayallerimle oynadın :( 14 TL sandım DLC'yi resimde de 14 TL görünce linke girip alayım dedim, maalesef 40 TL'lik acı gerçek beni karşıladı. :(
 

Yeni konular

Geri
Yukarı