Google telefonlarda neden tek başına tarayıcı değil? Neden siteleri Google Chrome üzerinden açıyor? İkisini de devre dışı bırakırsam arka planda çalışırlar mı? Ve Microsoft Edge vs. yüklersem daha mı az yer kaplar?
İşte tam olarak onu soruyorum. Neden Google uygulaması ve Chrome uygulaması var neden bir tane değil?
Hocam sanırım neden Google uygulaması ve Chrome uygulaması var, neden bir tane değil diye soruyor. Ben de tam anlamadım.Hocam bir tane tarayıcıları var zaten. Tam olarak ne anlatmak istediğinizi hala anlayamadım. Google bir dev. Telefonunuz için vazgeçilmez gibi bir şey. Alan açmak için Google dışındaki şeylere bakın derim.
Hocam sanırım neden Google uygulaması ve Chrome uygulaması var neden bir tane değil diye soruyor. Ben de tam anlamadım.
Hocam sanırım neden Google uygulaması ve Chrome uygulaması var neden bir tane değil diye soruyor. Ben de tam anlamadım.
İşte tam olarak onu soruyorum. Neden Google uygulaması ve Chrome uygulaması var neden bir tane değil?
Yeterince net açıkladığımı düşünüyorum ama tekrar açıklayayım. Google Search uygulaması, ana ekranından herhangi bir tarayıcıya köprü görevi görüyor. Doğrudan tarayıcı olmak yerine anlık işlemlerin için var olan bir şey. "Ya neydi şu adamın adı" dediğinde tek dokunmayla aratabilmek için var. Google Chrome ise doğrudan tarayıcının kendisi.İşte tam olarak onu soruyorum. Neden Google uygulaması ve Chrome uygulaması var neden bir tane değil?
Mesela Microsoft Edge tek başına bir tarayıcı. Google ve Google Chrome gibi iki ayrı uygulaması yok.
Yeterince net açıkladığımı düşünüyorum ama tekrar açıklayayım. Google Search uygulaması, ana ekranından herhangi bir tarayıcıya köprü görevi görüyor. Doğrudan tarayıcı olmak yerine anlık işlemlerin için var olan bir şey. "Ya neydi şu adamın adı" dediğinde tek dokunmayla aratabilmek için var. Google Chrome ise doğrudan tarayıcının kendisi.
Hocam ne dediğinizi şimdi anladım. Dediğiniz uygulamayı kullanmayalı o kadar uzun zaman oldu ki varlığını bile unutmuşum. Bunun sebebi büyük ihtimalle, basit arama işlerinde Chrome gibi bir uygulamayı kullanıp telefonu meşgul etmek yerine Google tarayıcısını kullanıp daha basit işler yapmak hedeflenip telefonu daha az yormak olabilir.
Sonunda anlayan birisi çıktı. Ben o zaman devre dışı bırakacağım. Google uygulaması dediğiniz gibi trend aramalar gibi işlev için, Chrome ise tarayıcı ama hepsini tek uygulamada neden yapmamışlar onu merak ediyorum.
Hocam her şeyi tek uygulamada yapmak yüksek sistem ve maliyetler gerektirebiliyor. Bunu geçtim stabil çalışmayabiliyor. O yüzden her şeyi tek bir çatı altında toplamak düşündüğünüz gibi iyi olamayabiliyor, sebebi budur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.