890 TL'ye Alınan Zotac Kartın Performansı

Onur Esen

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2015
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Zotac ekran kartım var 4 GB 128 bit. Arkadaşım AMD ekran kartı almış, 2 GB 256 bit. Arkadasim 500 TL'ye almış ben 890 TL'ye aldım. Arkadaşımın oyun performansı daha iyi. Ben kazik mi yedim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim. Ekran kartları Bit değerlerine ve video belleğine bakılarak alınmaz. AMD nvidia' ya göre daha f/p açısından iyidir ama bu işte bir iş olabilir. Senin ve arkadaşının ekran kartının tam modellerini söylersen yardımcı olabilirim .
 
Ekran kartlarında bit ve belleğin önemi yoktur. Önemli olan mimarisi güncelliği ve en önemliside modelidir. Mesela GTX 480 512 bit diyelim. GTX 960 ise 128 bit. GTX 960 daha performanslıdır çünkü daha güncel daha güçlüdür. Senin ve arkadaşının ekran kartı modelini buraya yazarsan yardımcı olabiliriz. Ekran kartı modelini öğrenmek için bilgisayarın arama yerine dxdiag yazıp çıkan pencerede '' Ekran '' butonuna basıp ekran kartı modelini öğrenebilirsin.
 
Belki senin diğer parçalarında bir darboğaz söz konusudur. Sistemini tam olarak yazarsan daha rahat yardımcı olabiliriz.
 
Tahmin yürüteyim. Vatan Bilgisayarda 500 TL civarında iki adet AMD ekran kartı var. Bunlar R7 265 ve R7 370' dir. Tahminen arkadaşında bu ikisinden biri var ve bunlar GTX 960' dan performanslı değil.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı