Oyun AC: Origins ve Unity

Öncelikle indirimi söylediğiniz için teşekkürler. Ezio oyunlarını aldım -AC2, Brothers ve Revelations- fakat AC2 oyununun yarısına kadar oynadım aksiyonu gayet güzeldi hikayesini Türkçe yama ile anlamaya çalıştım ve anladım, kitabınıda aldım bu oyunların fakat dediğim gibi AC2 nin yarısında bıraktım. Benim gibi bir oyuncu Origins oyununu almalı mı? Ve Ezio serisine tekrar başlamalı mıyım? kusura bakma soru sormuş gibi oldum fakat yeni ekran kartı almak istediğim için biraz oyun biriktirmek istiyorum, denk geldi sormak istedim.
 
Unity sizce alınır mı çok eleştiri var
Unity alınmaz bence, oyunu izledim arkadaşımdan ve hiç güzel değildi, Origin almak daha mantıklı. Fakat Unity iğrençtir demek yanlış, belki seversiniz.
 
Hikaye oynanış falan nasıl ?
Hikaye çok saçma başlıyor. Babamızı öldüren bir suikastçıyı peşliyoruz, ardından halisünasyonlar görüyoruz, bize kıyafet verip suikastçı kardeşliğine katıyorlar. Karakterin hikayesi bakımından neredeyse hiçbir şey anlatılmıyor. Oynanışta da 3 kere hareket edemediğim bir buga denk geldiğim için görev sırasında 3 kere öldüm. Mesela çatıda gezerken bir balkona inip balkonda kaldım hareket edemedim hiç.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı