CS:GO biter mi?

CS:GO sizce biter mi? Source 2 gelirse patlayacak gibime geliyor ama sizce nasıl olur? Source 2 ile hileler artar mı yoksa azalır mı?
Hocam bence her oyun biter. Bİtmeyecek gibi de dursa bence 4 - 5 sene sonra bitecek. Şuan çoğu kişi için de bitti. Para kazanmak için oynuyor çoğu kişi ya da öylesine alışkanlıktan. Artık kimsenin çok ciddi rank kasmak için girdiğini düşünmüyorum.

Kendi kendine de bitirdi aynı zamanda.
 
Eskiden aldığım tadın 4/1'ini bile vermiyor haliyle benim için bitti. Topluluk sunucularından edindiğim harika arkadaşlarımla şu an farklı oyunlarda devam ediyoruz. Bana kattığı en iyi şey arkadaşlarım. Eskiden çift keleş rankına kadar kasmıştım ama girmeye girmeye hesap s4'e kadar düşmüş ve artık s4'te maç kazanamıyorum. CS benim için kurucularından olduğum Letna oyuncu topluluğunun kapanışından sonra tam manası ile bitti Ama genel olarak biter mi diyorsanız yurt dışında hala sevilen ve izlenen niş bir oyun, alternatifi yok bir kere.
 
CS:GO sizce biter mi? Source 2 gelirse patlayacak gibime geliyor ama sizce nasıl olur? Source 2 ile hileler artar mı yoksa azalır mı?
Dün girdik arkadaşlarla. Eğilemiyorsun bile. 2 kere art arda egildikten sonra 3. Eğilmiyor az kalsın dust2 arabada ölüyordum. Bazı şeyleri düzeltmeleri gerek ve prime yerine güzel hile koruması gerek. Onlar olunca eski popülerliğinin birazını tekrardan toplar.
 
Bence bu oyunun mekanikleri çok kötü mermi çok yukarıya gidiyor crosshair falan dinlemiyor. Bununla ilgili bir konu açmıştım valorant oyna demişlerdi :D
Cs 1.6'ya göre bir tek grafik avantajı var bana göre o de çok önemli değil Directx 9'un teknolojisi de belli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı