World of Tanks vs War Thunder

mrbatush

Zeptopat
Katılım
7 Aralık 2022
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. Sizce War Thunder mı yoksa WoT mu daha iyi? WoT indirdim yaklaşık 4.5 saat oynadım ve mekanikleri fazla yüzeysel geldi. War Thunder ve WoT'un da beğendiğim yönleri var. Aşırı arada kaldım.
 
Mukayese bile edilemez, ikinci dünya savaşında kullanılan kara araçlarına özellikle ilgisi olan birisi olarak WoT'un sana sadece vakit kaybettireceğini söyleyebilirim. Evet belki çok kanser ediyor ama WT çok daha gerçekçi, simulasyon tadında sürekli strateji yapman ve akıllı oynaman gereken bir oyun.
 
Yıllarca WoT oynadım. WT indirince gözlerim yeni açılmış gibi hissettim. Net, şüphesiz War Thunder dostum. Oyunu ilk başta garipseyebilirsin ama alışınca gerçekten bağımlısı olacaksın.

EDIT: Harf hatası
 
Hayır yok. War Thunder daha gerçekçi wot daha arcade gibi. War thunder içinde de arcade modu var.
 
rekabetçi alanında hangisi daha iyidir sizce? Yani dümdüz maç atmak yerine bir dereceli sistemi varmı oyunda ?
Dereceli Sistem yok zira maçlar en normal oyunda bile çok yakın geçiyor, tek tank kazandırıp kaybettirebiliyor.

İstersen Arcade yani Basitleştirilmiş ve Gerçekçi olmak üzere 2 mod var. Gerçekçi mod her babayiğide göre değil mesafe ölçer manuel, tespit mesafesi çok düşük hatta yok gibi bir şey, haritada bir gözcü işaretlemeden düşmanları göremiyor ve izleyemiyorsun, ayrıca mermiyi nereye sıkarsan düşman tankını imha edeceğini gösteren gösterge yok tüm bunlar bir araya gelince gerçekten yiyorsun göğsüne kompozit başlığı nereden geldiğini bilemiyorsun.

Basitleştirilmiş Modda zaten dereceli gibi hissediyorsun acayip rekabetler dönüyor biraz oyunu öğrenince ne demek istediğimi anlayacaksın. En az 24 saat oynamadan yer savaşlarını öğrenemezsin bu arada. Haritalar - farklı tanklara nasıl yaklaşılır - Mermi Türleri - Araştırma Ağacı - Mürettebat bir sürü öğreneceğin şey olacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı