Doktorluk mu pilotluk mu?

Arkadaşlar doktorluk mu pilotluk mu daha iyi ben çok problemli insanlarla uğraşmak istemiyorum hem doktorluk falan bana boş geliyor pilotluğun geleceği falan var mıdır acaba hangi meslek bana daha uygun.
Hangisi size daha uygunsa size yönelin.Hocalarımızın önerileri kendilerine göre uygun olabilir,onun için öyle demiş olabilirler.
 
Hocam yani doktorluk hele ki ülkemizde devlette çalışırsanız adlarını unuttum fakat promosyon mu deniyordu yoksa yeni yıl hediyesi mi bilmiyorum ama 20000 lira veriyorlardı. Bazı günlerde de para veriyorlardı sanırım. Devlette çalışacaksanız arkanızda devlet olduğu için her şeyde bir adım önde olursunuz ama ben Türkiye'de yaşamayacağım başka yerde yaşarım derseniz pilotluk. Bir kuzenim pilot ve Amerika'ya uçtuklarında orada bir gece otelde konaklamasına 5000 TL verdiler. Hostesti bir de ve aylık 20000 lira aldığını söylüyorlar internette, kuzenim söylemiyorda aldığı maaşı. Kısaca bence pilotluk.

Kanada'yı düşünüyorum.
 
Dalga mı geçiyorsunuz? Kendiniz ile ilgili bir kararı hiç bir bilgi vermeden insanlara sormak sadece komik. Doktorluk ve pilotluk çok farklı şeyler hangisine ilginiz var nereden bilebiliriz? Şu konuları açarken biraz düşünün.
Bunu yazmak için konuya tıklamıştım. Fikirlerime tercüman olmuşsunuz.
 
Kanada'yı düşünüyorum.
Hocam doktorluğu boşverin pilot olun ya ölüm korkunuzda olmasın benim pilot olma şansım olsa malvarlığımı verir genede olmak için uğraşırım. Hostesler bu kadar çok para alıyorsa pilotu düşünemem. Bir uçuşa çıkıyorsun atıyorum 50 bin TL alıyorsun, Kanadada çalışsan bilmem 10 bin dolar vay canına altına 2010 mercedes çekersin ilk aydan ohh Allah`ım hayal kurdum bi an.
 

Geri
Yukarı