Cinsellikte zevk alamamak

Katılım
6 Haziran 2021
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kız arkadaşımla geçenlerde ilk deneyimimizi yaşadık ve ben hiçbir şekilde zevk alamadım. 3-4 defa farklı günlerde tekrarladık. Benim boyutta bir sorun yok, kız arkadaşım gayet tatmin oluyor. Benim de tatmin olabileceğim bir boyut da yani sorunu anlamadım. Daha fazla detay verecek olursam çok geç boşalıyorum. İlkinde yarım saat uğraştık, yine de boşalamadim. 4 defa yaptık ve sadece ikincide herhalde bu durum "bebek yağı" sayesinde söz konusu oldu. Geçmişte çok fazla masturbasyon yapıyordum bununla ilişkisi olabilir mi? Bilgili abilerim yardım edebilir mi? Danışacağım biri olmadığı için buraya yazmak istedim.
 
Psikolojik bir süreç, beyin yeterince istemiyorsa asker savaşa gitmez. Hazır olmadan bir anlık hevesle yapılmış şeylerde çoğunlukla yaşanır bu tatminsizlik. İç planda pişmanlık veya değersizlik de olabilir.
 
Psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü kafamda bir şey kurmadım. Geçmişten gelen bir travma, korku, panik vesaire bulunmuyor. Yorumun için teşekkürler. Daha çok zihinsel değil de bedensel olduğunu düşünüyorum. Doktora da gidemiyorum ailemden çekiniyorum. 17.5 yaşındayım 18'e kadar düzelmezse tek çare Doktor.

Evet pek çok araştırma yaptım bu konuyla ilgili çok bir şey bulamadım. Tek bulabildiğim şey fazla masturbasyon penisin ucunda ki sinirleri hissizleştirmesi ve penisin kendini onarıma bırakması. Tabi ki zaman aliyor bu süreçte de ilişkiden ve masturbasyondan uzak durmak gerekiyor ne kadar doğru bilemiyorum. Belki de tek çözüm doktordur veya forumdan biri benim yaşadığım şeyleri yaşamıştır bana bilgi verir ümidiyle...
 
Mastürbasyon yaparken elinle sert baskı uygulayıp erken boşaldığın için beynini bu sert baskıya alıştırmış olabilirsin ve partnerinin vajinasının darlığı penisini elin kadar tatmin etmemiş olabilir. Bu tamamen psikolojiktir, düzenli ilişkiyle zamanla düzeleceğini düşünüyorum.
 
Bunun nedeni.
Mastürbasyona sırasında penis çok fazla sıkılıyor aşırı hızlı gel git oluyor kısaca boşalamaya oynuyorsun.
Cinsel ilişki sırasında penisin buna alışkın olmadığı için "elin o kıvrımları o nasırlı parmaklar nerede?" diyor.
O eski sertlik olmadığı için adeta poşet veya çuval ile ilişki yaşanır hissi oluyor.
 
Psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü kafamda bir şey kurmadım. Geçmişten gelen bir travma, korku, panik vesaire bulunmuyor. Yorumun için teşekkürler. Daha çok zihinsel değil de bedensel olduğunu düşünüyorum. Doktora da gidemiyorum ailemden çekiniyorum. 17.5 yaşındayım 18'e kadar düzelmezse tek çare Doktor.

Evet pek çok araştırma yaptım bu konuyla ilgili çok bir şey bulamadım. Belki de tek çözüm doktordur veya forumdan biri benim yaşadığım şeyleri yaşamıştır bana bilgi verir ümidiyle...
Zevk alamadın çünkü hazır değilsin. Çok net cevap vermiş oldum ama şu ana kadar gördüğüm ve duyduğum birçok yorumun sonucu dediğime geliyordu. Bu yaşta bu tarz olaylar bana normal gelmiyor. Cinsellik basit bir şey değildir ki daha 18 yaşında bile olmamış kişiler bu işe kalkışınca yeterince güzel olmaması muhtemel.
 
Düzenli ilişki sürecini dikkate alacağım teşekkürler. Eğer düzelmezse 1 ay boyunca hiç bir cinsel eyleme girmeyip vücudumu dinlenmeye bırakırım.

Daha önce de söylediğim gibi hazır oluşum veya psikolojik olarak bir sıkıntı yok eminim. Bu işlerin yaşı olduğunu düşünmüyorum, kimi 25-30 yaşında hazır değilken kimi 16-17 de oluyor.
 

Geri
Yukarı