PC için 500-600 TL'ye gamepad önerisi

Hocam selam, ek bir yazılım kullanarak Pc de Ps3 kolu kullanıyorum, Çok memnunum, titreşimine kadar çalışıyor. Tavsiye ederim.
 
Hocam F710'u MediaMarkt'da test etme imkanım oldu kolun neyini övdüler merak ediyorum. Kaba, ergonomi kötü, tetik tuşlarının hissiyatı bayağı kötü ve fiyatına asla değmeyecek bir kol. Xbox One S kolunu da test ettim ve sanki yıllardır kontrolcü kullanıyormuşum gibi aşırı rahat geldi tetik hissi muazzamdı (ilk kontrolcü deneyimim bu).Bilmiyorum o da 2K fiyat bandına yakın ama tek seferde alıp kurtulmak da iyi.
 
Bood gamepad kullanıyorum kablolu ve kablosuz oluyor MediaMarkt'dan aldım tek sıkıntısı titreşim olayı kabloluda çalışıyor kablosuzda çalışmıyor bir çözümü illaki var fakat bulamadım.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı