Denemeye göre sözlü notu verdiler

Katılım
14 Kasım 2019
Mesajlar
2.150
Çözümler
15
Yer
KKTC
Merhaba arkadaşlar. Bize okulun başında sizi her ay deneme yapıp ona göre sözlü vereceğiz dediler. Okulumuzda şehirdeki en iyi 2.okul yani meslek filan değil. Anadolu lisesi sınava 90 95 kişi katılıyor. Ben birinci sınavda 42. oldum. İkinci sınavda ise 49. oldum yani ortalama bir öğrenciyim ben bu sonuçları alarak görseldeki sözlü notlarını alıyorum yani ilk 10-15'e girmeyen hep 70 altı alır. Sizce bu notları değiştirirler mi? Daha 1. sınavları bile olmadık?

1648374827168.png
 
Devlet okulunda deneme yapmak bile yasadışıdır, denemeye göre puan vermeyi siz düşünün. Kimseyi dinlemeyin il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine şikayet edin o okulu yıkarlar.

Öyle bir şey yokmuş hocam onu araştırdım.
Öyle bir şey var hocam. Bunu öğretmenlerin kendisi söylüyor. Dediğim gibi belki şikayet üzerine bir ceza veya not değişimi verilmez ama mutlaka inceleme başlatılır hocalarınız aynı davranışı tekrar etmez. Yaptıkları etik değil.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı