PC icin 2. el gamepad alınır mı?

GGHOST

Hectopat
Katılım
20 Nisan 2020
Mesajlar
1.796
Çözümler
4
Gecen bir konu acmistim PC icin gamepad ariyordum. F310'a karar vermistim ama hem kablolu olmasi hem de titresimsiz vesaire olmasindan dolayi iade ettim. Biraz arastirdim F710, DualShock4, ve bu konsol arasında kaldım. Butceyi asmamak icin ikinci el temiz ariyorum. DS4 icin 600'e falan orijinal varmis ikinci el ama emin olamadim. F710 icin de pilli ve agir dendigini okudun ve DS4'u ona tercih edenler vardi, o yüzden de kafam karisti. En sonda Monster'in gamepadi aklima yatti gibi. Siz ne dusunuyorsunu?. Bütçe 400 500. Ama değer diyorsanız 100 artırabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PS kolunun orijinalliğinden emin olmadığın sürece alma. F710 alıp geçebilirsin en azından Logitech ürünlerin arkasında kapı gibi duruyor hemen değişim sağlıyorlar en ufak problemde.
 
Gecen bir konu acmistim PC icin gamepad ariyordum. F310'a karar vermistim ama hem kablolu olmasi hem de titresimsiz vesaire olmasindan dolayi iade ettim. Biraz arastirdim F710, DualShock4, ve bu konsol arasında kaldım. Butceyi asmamak icin ikinci el temiz ariyorum. DS4 icin 600'e falan orijinal varmis ikinci el ama emin olamadim. F710 icin de pilli ve agir dendigini okudun ve DS4'u ona tercih edenler vardi, o yüzden de kafam karisti. En sonda Monster'in gamepadi aklima yatti gibi. Siz ne dusunuyorsunu? Bütçe 400 500. ama değer diyorsanız 100 artırabilirim.

Ben 2. el F310 almıştım. USB tanınmadı hatası veriyor, güvenilmez ama bütçe yoksa alınabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
450TL olan çakma. Zaten kolların yanında şarj kablosu çıkmaz. Logitech ürün hem outlet hem kutusuz ve resim de yok. Monster'ın o versiyonu tercih edilmez. 600TL olan model iyi gibi. Garanti doğrulaması ile orijinalliğine bakıp birkaç test ile alınır.

Garanti dogrulamasi nereden nasıl yapiliyor acaba?

PS kolunun orijinalliğinden emin olmadığın sürece alma. F710 alıp geçebilirsin en azından Logitech ürünlerin arkasında kapı gibi duruyor hemen değişim sağlıyorlar en ufak problemde.

Hocam bende oyle dusundum de DS4 ile ikisini kiyaslayan konular buldum cogunluk DS4 daha iyi buldu diye geri adim attim.
 
3 4 yıl önce DualShock 4 V2 aldım 2.el PC'de kullanmak için 250 TL'ye almıştım sanırım bana mısın demiyor halen maşallahı var ha bilmiyorum ben hor kullanmıyorum belki ondandır.
 
@GGHOST
Model adına CUH-ZCT2e gibi bir yazı olacak onu yazın.
Seri numarasına ise sadece son 7 haneyi girin.

Bu linkteki biraz daha ucuz ve kutulu arkasindaki modelle sol alttaki sayi IMEI idi sanirim girdim. Boyle bir sonuç verdi. Sanirim orijinal oyle degil mi?

Screenshot_20230113-005728_Samsung Internet.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı