Hard disk ile ne yapılabilir?

Bu veriler hesap bilgilerim falan olabilir değil mi başka ne olabilir?
HDD üzerine yazılan her şey olabilir. Her şeyin kurtarılma garantisi yoktur.
Örneğin 1080p bir resim 240x360 boyutunda kurtarılabilir veya orijinal boyutunda da (1920x1080) kurtarılabilir. Log dosyaları kurtarılabilir. Kayıt edilen şifreler kurtarılabilir. Bunların tam tersi de olabilir, yani sıkıntılı bir arıza geçirmişse veya donanımsal ağır bir travması varsa hiç bir şey yapılamayabilir. Denemeden bilinmez. Bu yazılımların ücretsiz versiyonları (deneme sürümleri) mevcut. Bunlar ile tarama yapabilirsiniz. HDD kapasitesi ne kadar büyükse tarama o kadar uzun sürecektir. (1 TB için 1 gün de sürebilir 10-12 saat de sürebilir.) Arıza durumuna yani okuma durumuna göre bu süre arta da bilir azala da bilir. Tam tarama bitmeden yarıda bırakmanız önerilmez, çünkü daha kötü yapabilir. Tarama yaptıktan sonra verileri tek tek seçebilir veya tümünü seçip kopyalama yapabilirsiniz.
Kopyalama yapacağınız diskin mutlaka kurtarma yapacağınız diskten daha büyük boş alana sahip olması gerekir.
 
HDD üzerine yazılan her şey olabilir. Her şeyin kurtarılma garantisi yoktur.
Örneğin 1080p bir resim 240x360 boyutunda kurtarılabilir veya orijinal boyutunda da (1920x1080) kurtarılabilir. Log dosyaları kurtarılabilir. Kayıt edilen şifreler kurtarılabilir. Bunların tam tersi de olabilir, yani sıkıntılı bir arıza geçirmişse veya donanımsal ağır bir travması varsa hiçbir şey yapılamayabilir. Denemeden bilinmez. Bu yazılımların ücretsiz versiyonları (deneme sürümleri) mevcut. Bunlar ile tarama yapabilirsiniz. HDD kapasitesi ne kadar büyükse tarama o kadar uzun sürecektir. (1 TB için 1 gün de sürebilir 10-12 saat de sürebilir.) Arıza durumuna yani okuma durumuna göre bu süre arta dabilir azala dabilir. Tam tarama bitmeden yarıda bırakmanız önerilmez, çünkü daha kötü yapabilir. Tarama yaptıktan sonra verileri tek tek seçebilir veya tümünü seçip kopyalama yapabilirsiniz.
kopyalama yapacağınız diskin mutlaka kurtarma yapacağınız diskten daha büyük boş alana sahip olması gerekir.

Kanka o hard diskin sağlık durumu kritikti o yüzden değiştirdik ben şeyi soruyorum adam hard disk ile bilgisayarımı elegeçirebilir mi bilmediğim için soruyorum.
 

Geri
Yukarı