Hangi telefon?
Custom ROM atarak daha da uzatabilirsin.
Samsung SM-T350 Android 7.1/Samsung Experience 8.5 kaç yıl daha kullanılır peki?
Hangi telefon?
Custom ROM atarak daha da uzatabilirsin.
S7 Edge gibi bir telefona ROM atarak uzun yıllar kullanılabiliğr. GM5 Plus gibi Android 8 telefonların ömrü kalmadı. @Pigeon Lord arkadaşım ben yazılımdan bahsediyorum. 2 sene sonra YT desteği çeker bile.
Samsung SM-T350 Android 7.1/Samsung Experience 8.5 kaç yıl daha kullanılır peki?
Eğer yeni sürüm çıkmazsa ileride maalesef pek uzun gözükmüyor.
Ama yine de idare eder evde S4 mini var halen taş gibi.
Android 13 kullanıyorum hala uygulama desteği varAndroid 8 daha kaç yıl uygulama desteği alır? Mesela YouTube, Instagram ve dizi-film platformları bunlar en çok kullandığım uygulamlar tahminen desteği ne zaman kesilir bu uygulamarın?
Çalıştırmıyor ki s3 mini bende var bir tane sadece whatsapp businness iniyor bunu da indirmeye çalışınca bağlantı hatası veriyor.Gündelik kullanılan uygulamalar için 3-4 yıl daha uygulama desteği götürür. Samsung Galaxy S3 Mini (GT-I8200) bile İnstagram, Whatsapp gibi uygulamaları çalıştırıyor.
Çalıştırmıyor ki S3 mini bende var bir tane sadece WhatsApp businness iniyor bunu da indirmeye çalışınca bağlantı hatası veriyor.
Yok çalıştırıyor dedi ya ona cevap olarak yazdım. Bendede ipad 1 var ilk çıkan rahmetli artık gözlerini kapadı dünyaya.Koskoca Android 4'ten bahsediyoruz miladı dolalı çok oldu çalıştırmaması çok normal.
Çalıştırmıyor ki s3 mini bende var bir tane sadece whatsapp businness iniyor bunu da indirmeye çalışınca bağlantı hatası veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.