Ülkemizi nasıl daha iyi hale getirebiliriz?

Kusura bakma ama ben ülkemi satmam.
Sen bilirsin. Bu ülke insanı asla gelişemez. En basitinden bir insanın zeka seviyesinin yüksek olması için dengeli ve yeterli beslenmesi lazım ama bu pek mümkün değil. Bu sebepten dolayı da Türkiye'nin IQ ortalaması düşük zaten.
 
Nerede çıkarcı, menfaatçi varsa ifşalayıp. Hainliklerini dile getir. Onları rezil ettikçe kafalarını ezmek daha kolay oluyor. Ayrıca sana gereksiz saygı duyuyorlar. Çünkü onlar sansar.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben 14 yaşındayım ve bunları dile getirmek kolay bir şey. Eğer sadece dile getirmekle kalmayıp bir de icraate geçersek iyi olacak.
 
Öncelikle mal mal düşünen dolar 1 TL olsun diyen tayfanın sürgün edilmesi lazım. Ülkede dışa göçü en aza indirmek için önemli yatırımlar gerek. Tabiki bunu sen değiştiremezsin sadece baştaki insanların bu şeyleri düşünmesi lazım. Şimdi dolar bir TL olursa dışarıya ihracatımızda 18 kat daha aza satıcağız ürünü.
 
Arkadaşlar ben ileride ülkemde elin suriyelilerinin elin bilmemnelerinin rahat yaşamasına izin vermemek için elimden geleni yaparim.

Bu arada herkes kacma derdinde bu ne biçim zihniyet asla kacmamaliyiz bu ulke kolay alınmadı kolay verilmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı