APU mu, yoksa intel mi?

G4400'e 750 TI taktım ve gayet güzel oynuyorum oyunlarımı. İleride 6. nesil i5 ile değiştirmeyi düşünüyorum. O zamana kadar gayet de idare edebilir.

Buyur bu da videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@Azmich bende G4400 ile GTX 750 Ti kullanmayı düşünüyorum. Şuana kadar o sistemle oyunlar hakkında herhangi bir sorun yaşadınız mı ? Her oyunu rahatça açıyor mu ?
 
Vallahi hocam ben sadece CS:GO ve Dota 2 oynuyorum ve o oyunlarda hiçbir derdim yok. Zaten sistemde 4 GB RAM var sadece. Bir ara bazı oyunları deneyeceğim indirmeye fırsatım olmadı o zaman söylerim size.
 
Pekala oyun videolarında düzgün gözüküyor inşallah herhangi bir çıkarmaz. Eğer siz benden önce oyunları deneme şansınız olursa burada paylaşırsanız çok mutlu olurum.
 
anakart veya ekran kartından kısıp monitör alabilirsiniz
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20160425-220943.png
    Screenshot_20160425-220943.png
    114,9 KB · Görüntüleme: 320
Sistemi FX X8 8300 ile bütçeyi aşarak kurdum. Tam sistem ve oyun testlerini atarım isterseniz. Onun için biraz zamana ihtiyacım var. Steam den indirmek zaman alacak biraz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı