Brave güvenilir mi?

Norton 360 alabilirsin. Bağlantıdan alırsan daha uyguna geliyor. Google mağazasından lisans almayın.

Ayrıca diğer cihazlarını da korumak istiyorsan Norton'un Deluxe ya da Premium sürümlerini alabilirsin. Deluxe 5 cihaza kadar, Premium ise 10 cihaza kadar koruma sağlıyor.

Kaspersky ürünlerini de kullanabilirsin. Yeni güncelleme geldiğinden özel indirimleri var. Cihaz sayısını seçerek 2 ya da 3 yıllık almanızı öneririm.

İki antivirüsün'de Türkiye için özel fiyatlandırması var. ESET, Bitdefender vb. yerel fiyatlandırma sunmuyor. Bu arada Brave için reklam engelleme ayarını Agresif olarak değiştirin. Böylece zararlı yönlendirmeler, yanıltıcı reklamlardan tam anlamıyla korunursunuz. Son zamanlarda reklam dağıtıcılarındaki denetimsizliği dolandırıcılar insanları yemlemek için kullanıyorlar.
 
Samsung'ların kendi koruma sistemi var zaten ancak ek olarak Kaspersky veya ESET mobil kurabilirsin.

Asıl onlara güvenmemelisin :D, çünkü tam taramada sadece yüklü programları araştırıyor, Kaspersky Mobile indirin o hepsinden daha iyi bence.
 
Hiçbir tarayıcı, antivirüs tam koruma sağlamaz dikkatlilik koruma sağlar, eğer neyi indirdiğine neye tıkladığına hangi pop-up'a izin verdiğine dikkat edersen hiçbir zararlı bulaşmaz.
 

Geri
Yukarı