Kaç yıllık bilgisayar kullanıcısısınız?

Okumayı 3 yaşında öğrendiğime göre 12 yıllık oluyor. İlk kullandığım işletim sistemi Windows Vista. Lenovo G550 diye bir laptobum vardı. 512 MB GeForce ekran kartlı, sürekli onla internette dolaşıyordum.

Yazma hâlâ yok.
 
Son düzenleme:
Aslında 1-2 yıl daha fazla olabilir ama oyun falan açıyolardı o zaman 4-5 yaşındayken ben oynuyordum. Anlayarak kullandığım süreyi sayarsak 19-20 yıllık kullanıcıyım diyebilirim. Annemle, babamın öğretmenlik yaptığı okulda da Windows 95 cihazlar vardı. İlk kullandığım OS 95 oldu. Kendi evimizde de ilk cihazımız Windows 98'di. 1-2 yıl içinde XP'ye geçirdiler.
 
6-7 yıldır. 4. sınıfta tanıştım ilk laptopum ile.
 
Küçükken öyle bilgisayara bakmak suçmu yani kuzenlerimden öğrenmişim 2 3 şey onları yapmaya çalışıyordum 1 olmasa da 2 ya da 3 yaşımdan beri kullanıyorum. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim isterseniz resmimi sansürleyip yüklerim.

Ben şakasına yazmıştım, siz de şakayla karşılık vermiştiniz. Gayet iyiydi, sonradan mı sinirlendiniz hocam?
 
10 yaşıma kadar bilgisayarımız yoktu fakat 2-3 yaşımdan beri misafirliğe gittiğimizde onların bilgisayarlarıyla oynardım. Yanlış hatırlamıyorsam 10 yaşımdayken bilgisayar almıştık. O günden bu güne 11-12 yıl geçmiştir. Kısaca 11-12 yıldır bilgisayar kullanıyorum.
 

Geri
Yukarı