- Katılım
- 27 Ekim 2018
- Mesajlar
- 7.931
- Makaleler
- 21
- Çözümler
- 30
Merhabalar, kendilerine bir iPhone X gönderdim ve ne olursa olsun kafasında gönderdim. Kendileri nasıldır? Deneyimi olanlar anlatabilir mi? Rica ediyorum Şikayetvar sayfasını atmayın.
Kısaca cihaz kötü tamircilerin eline geçti ve çöp oldu. Son bir çare oraya gönderdim.Ne sorunu vardı?
Yani sorunun küçük olduğunu düşünüyorum hocam, pil değişimi için bir tamirciye verildi sonra cihaza direkt elle müdahele yaptığından dolayı kısa-devre yaptı, ikinci tamirce ben halledecem dedi o daha donanımlıydı ama o da sıvadı şu an tek çözüm FPPRO gibi.Pahalı iş yapıyorlar.
Bence paylaşırlar arkadaş başka telefonculara verdiğini ve olmadığını falan söylemişse telefonculara laf atmak için atarlar kesinYouTube'da paylaşırlar belki kim bilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.