Ekranı kaydırırken telefon titreyerek kayıyor

Katılım
11 Ocak 2021
Mesajlar
236
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
YouTube, Instagram veya diğer uygulamalarda telefonu aşağı kaydırdığımda titreyerek kayıyor yani akıcı bir şekilde değil de kasarak kayıyor diyeyim. Telefonu alalı 3 ay oldu bu sorun devam etmekte. Servise başvurdum fakat sorun göremedik deyip tekrar veriyor. Acaba bu durumu yaşayan oldu mu sorunun çözümünü bilen birisi var mı yardımcı olursa çok sevinirim artık psikoloji bozmaya başladı. Yani hızlı kaydırıp bir şeye bakmak istediğimde bakamıyorum takılarak kaydığı için. Özellikle Galaxy Store olsun oradayken kaydırırken ekran 120Hz mesela öyle bir kasıyor ki 60Hz geçiyor direkt ekran.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rutinlerde uygulamalara özel 60Hz modumu verdiniz kontrol edin. Sorun çözülmez ise Galaxy Max Hz programını indirin. Varsayılan yenileme hızları kısmını 120Hz sabitleyin veyahut Yüksek modunu seçin. Sanırım o özellikleri kullanabilmeniz için 70TL ücret ödemeniz gerekiyordu
 
Hangi modeldi telefon.
Samsung A53

Otomatik 60 Hz almis olmasın ayarlardan kontrol ettiniz
Yok hocam ben sorunu yanlış anlattım galiba. Telefonumda zaten öyle 60hz alma gibi birşey yok adaptif 60hz ayarı yok yani amiralde var o sadece. Takılarak kayıyor yani kaydırırsın ya hani yorumları okurken instagramda heh işte benimki öyle akıcı kaymıyor takıla takıla drop yer gibi kayıyor.

Dostlar örnek vermek için 60hz oluyor dedim. Drop yiye yiye kayıyor telefonun ekranı.
 
Bu ayarı adaptif yaparsanız 120Hz de çalışır ekran.
Screenshot_20230305_230041_Settings.jpg
 
Samsung A53

Yok hocam ben sorunu yanlış anlattım galiba. Telefonumda zaten öyle 60Hz alma gibi bir şey yok adaptif 60Hz ayarı yok yani amiralde var o sadece. Takılarak kayıyor yani kaydırırsın ya hani yorumları okurken Instagram'da heh işte benimki öyle akıcı kaymıyor takıla takıla drop yer gibi kayıyor.

Dostlar örnek vermek için 60Hz oluyor dedim. Drop yiye yiye kayıyor telefonun ekranı.

120Hz seçeneği yok ise telefonunuzda sorun depolama alanı kaynaklı olabilir.
 

Geri
Yukarı