Gamepower Ogre RGB yazılımı klavyemi algılamıyor

Yinakyri

Femtopat
Katılım
13 Aralık 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1678474999565.png


Eski versiyonunu da yükledim ama hala böyle bir haTa alıyorum haTa bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor acaba? bir şeyi güncellemem mi gerekiyor?
 
Gamepower şaşırtmıyor :D @GalaxySal450

Dener misin?
yok hala çalışmıyor ben programsal olduğunu düşünmüyorum acaba bir şeyi güncellemem falan mı gerekiyor ama öyle olsa direkt klavyemi kullanamazdım bence başka bir çözümü falan varsa yardımcı olur musunuz?
 
Yok hala çalışmıyor ben programsal olduğunu düşünmüyorum acaba bir şeyi güncellemem falan mı gerekiyor ama öyle olsa direkt klavyemi kullanamazdım bence başka bir çözümü falan varsa yardımcı olur musunuz?

O zaman direk klavyede sorun çünkü aynı modelde çok kişi yaşamış Gamepower rezilliktir diye boşa söylemiyoruz değil mi hocam :D
 
Ben bu klavyeyi yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum normalde programında falan hiçbir hata yoktu ta ki ben bilgisayara format atana kadar format attıktan sonra olanlar oldu yoksa hiç bir şekilde sıkıntı ve ya problem yoktu
 
Sizin genelleme yaparak olan önyargınız çok daha rezilmiş hocam.

Ön yargı mı?
 
Ön yargı mı?
Dostum bu modelinde problem olabilir ama siz direkt genelleme yaparak Gamepower pişmanlıktır diyorsunuz bakın anlamıyorsunuz da :D.
 
Dostum bu modelinde problem olabilir ama siz direkt genelleme yaparak Gamepower pişmanlıktır diyorsunuz bakın anlamıyorsunuz da :D.

Zaten pişmanlıktır? @GalaxySal450 fanboylar artık bitmiyor yeter vallaha Gamepower savunan insanlara cevap falan verilmez harbi :D
Markanın Max 1,2 modeli güzel onlarda fiyatını hak etmiyor çok pahalı diğer ürünleri kalitesiz Çin markası dostum.
 

Geri
Yukarı