Node.js nasıl öğrenilebilir?

Sheri

Centipat
Katılım
17 Kasım 2022
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu aralar bir yazılım dili öğrenmek istiyorum. Node.js dilini internet üzerinden nasıl öğrenebilirim?
 
Soru: Bir konuşma dili nasıl öğrenilir?
Cevap: Konuşarak.
Hocam dili bilmiyorsak nasıl konuşacağız? Hangi kelimenin nerede kullanılacağını bilmiyoruz diyelim? Önce eğitimini almak lazım. Yüzme eğitimi, yazılım eğitimi, yabancı dil eğitimi vb. boşuna mı var? Bilmeden yazılıma başlasanız bile bir şekilde araştırma yapacaksınız takıldığınız zaman.

Bu aralar bir yazılım dili öğrenmek istiyorum. Node.js dilini internet üzerinden nasıl öğrenebilirim?
Bu arada ne için yazılım öğrenmek istiyorsunuz? Ne yapmak istiyorsunuz o yazılım dili ile?
 
Son düzenleme:
Sadece yüzme mi? 😀 Fransızca konuşabilir misin biraz? Ayrıca bazı önemli bilgiler de veriliyor eğitim alınca. Detayları anlatılıyor.

:D, eğitim alınmamalı demedim ki ben hiçbir zaman. Şunu belirtmekte de fayda var 6 sene Almanca dil eğitimi aldım. İngilizce kadar hiç takmadım, konuşmadım, yazmadım. Şu an sadece 15 yaşındayım diyebiliyorum. Boş yapmayı salıp yazımın ana fikrine odaklanmak lazım. Etrafımda da "Sıfırdan X dili #1" adlı bir videodan programlama öğrenebilen biri olmadı ve muhtemelen olmayacak, olamayacak.

Ezberle, lise tarzı tırnak içinde eğitimle bu iş olmaz hocam. Açacak önüne Google'ı (tabii bilgisayar bilimlerine giriş dersi almış olacak al sana eğitimin önemi.) Pata küte girişecek. Başka yolu yok.

Detayları anlatılıyor.
Hangi detaya yetişecek ki? Hepsini anlatıyor mu gerçekten de?
 

Geri
Yukarı