Neden herkes cevabını Google'dan 2 saniyede bakmak yerine konu açıyor?

Selam. Örneğin daha yeni bir konu gördüm. Sahibinden Param Güvende komisyon kalıyor mu diye. Yahu arkadaşım Google'dan 2 saniyede aratıp bunu öğrenebilirsin. Neden konu açıp uğraşıyorsun? Sizce haklı değil miyim? Tepkileriniz bekliyorum. Canı sıkılan konu açıyor herhalde.

Spam sitelerin çok fazla olması, çoğu kişinin Google'dan başka arama motoru olduğunu bilmemesi, istediği cevabı bulamadığı için.
 
Bazı cevaplar tecrübe kadar yeterli deneyim kadar istikrarlı değildir. Buradaki insanlar deneyim ve tecrübelerini paylaşıyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Soru: Peki siz bu konuya acınca acaba sizde mı onlar gibisiniz?
Not: İnsanlar bazen burada yazmak keyf alır ve insanlara bir diyaloğa girdikleri icin kendi mutlu olurlar, bundan nesi var, her şey Google sorulabilir, ayrıca su denilen openia de var ona da her şey sorulabilir.( muhtiş bir zekası var) Fakat insanlar bu forumu beğendikleri icin burada yazmak isterler, ben bu forumun sayende cok güzel şeyler öğrenyorum, ve epey mutluyum.
 
İsteyen, istediği konuyu oluşturabilir, zaten konu saçma ve troll bir konuysa konu onaylanmıyor açılmadan, siliniyor gidiyor. Hem bilgi paylaştıkça yayılır ve herkes kullanır. Mesela PlayStation 3 Jailbreak arıyorsun, yazdın Google'a ve en başta karşına bu site çıktı. Aslında biraz da kendinle çelişiyorsun.
 
Zaten Google verilerini cennetten alıyordu.
Nereden alıyordu peki ?

Hayır, değilsiniz. Herkes forum kuralları dahilinde istediği konuyu açabilir.

İsteyen istediğini yapar.

Aynen hocam çok haklısınız +500 tane yazılıma nasıl başlanır adlı konuları açanda bendim zaten.

Soru: Peki siz bu konuya acınca acaba sizde mı onlar gibisiniz?
Not: İnsanlar bazen burada yazmak keyf alır ve insanlara bir diyaloğa girdikleri icin kendi mutlu olurlar, bundan nesi var, her şey Google sorulabilir, ayrıca su denilen openia de var ona da her şey sorulabilir.( muhtiş bir zekası var) fakat insanlar bu forumu beğendikleri icin burada yazmak isterler, ben bu forumun sayende cok güzel şeyler öğrenyorum, ve epey mutluyum.

Ne alakası var? Siz mesaj yazmaktan keyif alıyorsanız o sizin şahsi mutluluğunuzdur. Ayrıca insanların mutlu olduğunu nereden biliyorsunuz?
 
Her şey Google'da yazmaz benim konuma da gelip Google'a sor gibi şeyler yazmıştın benim konu açma sebebim zaten o konuyla ilgili profesyonel insanların birebir tecrübelerini aktarması Google'a yazınca clickbait siteler dışında bir şey çıkmıyor.

Hocam, size yemin ediyorum ki %100 garanti veriyorum ki siz konu açmadan önce Google'a bakıp araştırmıyorsunuz bile burada kalabalık yapıyorsunuz.
 

Geri
Yukarı