CS:GO ve CS 2 için M4A1-S mi M4A4 mü?

Smoke'un ortasına sıktığınızda zaten karşıya kadar açılmıyor zayıf yerlerinden vurursanız öbür taraf gözüküyor.
Smoke olayını saymayalım o zaman. Orta mesafede çatışmada sizce hangisi iyi?

M4A4 uzaktan 1 head 1 body atıyor.
M4A1-s uzaktan 1 head 2 body atıyor. Orta mesafede aynılar.
 
M4a4 rushlama silahı, yakın mesafe oynuyorsan onu kullan. Örneğin Dust 2 B havuz, pit gibi yerlerde pusup çıkacak adamı bekleyeceksen a1 daha iyi olur. (Tavsiyem A4.)
 
A1-S daha çok vuruyor (ama kafa A4 gibi 92 vuruyor), daha az sekiyor ve susturucusu var. Ama daha az vermisi var. Delicesine tarayarak saldırma planın yoksa A1-S kullanabilirsin.
 
M4A4, T'deki AK47 muadili. O kadar hasar vermese de spray atması daha kolay oluyor. Öne çıkan ve pusmayı pek sevmeyen bir oyuncuysanız M4A4 daha iyi bir seçenek olur sizin için.
Neden kafadan tek atmak yerine spray atmalıyız? Mantıklı bir sebep göremiyorum.
 
Ben a1s oynuyordum 1 yıldır ondan sonra da 3 hafta boyunca A4 oynadım ama bence en iyi a1s iyi spray atabiliyosan ve bir yerle gidip aniden dalcaksan A4 kullanmanı öneririm
 
Başlıkta da belirttiğim gibi sizce hangisi onu öğrenmek istedim. CS2 için şimdiden rank kasmaya başladım. Yıllardır oynmamıyordum en son M4A1-S popüler olmuş ama sonrasında hafif bir nerf yemiş. Genelde Dust 2 oynarım ama ilerleyen zamanlarda çoğu haritayı seçiyorum, seçkin bile oynayabilirim. Tavsiyenizi bekliyorum.

Normal CS:GO'da ben M4A4 kullanıyorum ama combat değil de HS atıp pusan biri iseniz uzak mesafede çok etkili M4A1s M4A4 yakın orta mesafe silahı ben uzak mesafe silahı olarak M4A1s yerine direkt AUG alıyorum o yüzden ihtiyacım kalmıyor ama hem uzak ama riskli bir konumdaysan M4A1s iyi iş görüyor overpass ve Inferno attım dün gece o haritalarda M4A1s çok iyi iş yapıyor.
 

Geri
Yukarı