Gamepower Warlock Compact nasıldır?

  • Konuyu başlatan unZy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 2B
Bütçe
600-650
Merhaba, ortalama olarak 600-650 TL civarında bütçem var ve mekanik red Switch klavye arıyorum. Gamepower Warlock Compact'i gördüm ve almayı düşünüyorum. Bu fiyat civarlarında Gamepower Warlock Compact'tan daha iyi klavye var mı?


Aynı klavyenin Blue Switch'ini kullandım 1 sene çok memnun kaldım bir sorun yaşamadım, sonrasında depremde sistemi kaybettiğim için tekrar aldığım sistemde yine kullanıyorum bir sorun hala yaşamadım hissiyatı gayet güzel.
 
Işık bence gereksiz kişiye göre değişir bende şu an G402HERO var Logitech'in rahat 5 yıldır abimden bana geçti 5 yıldır dayanıyor ve bayağı iyi sorunsuz ufak aşınmalar var ama çok iyi.
Kimisi gece göremiyor, kimisi ezberleyemediğinden dolayı tercih ediyor zaten. Ben şahsen zevkten tercih ediyorum, gözüme güzel geliyor. Beyaz klavyede ayrı bi güzel oluyor.
 
Kimisi gece göremiyor, kimisi ezberleyemediğinden dolayı tercih ediyor zaten. Ben şahsen zevkten tercih ediyorum, gözüme güzel geliyor. Beyaz klavyede ayrı bir güzel oluyor.

Haklısınız o konuda beyaz klavye de çok güzel fakat mouse siyah diye almaktan vazgeçtim farklı renk olunca mouse çirkin durur diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı