Kitap Amazon'da Kitap İndirimleri

Bir Matmazel

Hectopat
Katılım
10 Ağustos 2020
Mesajlar
4.688
Makaleler
1
Çözümler
6
Yer
İzmir
Amazon'da bugün içinde dikkatimi çeken bazı çok sevdiğim kitapların indirimde olduğunu fark ettim. Özellikle İnkılap Yayınevinde Zülfü Livaneli'nin eserleri dikkate değer bir indirim görmüş durumda. Ben de çok severim kendisini kesinlikle almaya değer kitaplar. Bu güzelliğimi unutmazsınız artık. 😊
Madde 5: İyi kitaplar okuyun. 💆‍♀️

Zülfü Livaneli - Leyla'nın Evi - 35,00 TL. Normal fiyatı 60 TL civarı.

Zülfü Livaneli - Balıkçı ve Oğlu - 27,00 TL. Normal fiyatı 42 TL civarı.

Zülfü Livaneli - Arafat'ta Bir Çocuk - 28,00 TL. Normal fiyatı 60 TL civarı.

İlber Ortaylı - İttihat ve Terakki: Osmanlı İmparatorluğu'nda Gizli Örgütlenmeler ve Darbeler - 45,00 TL. Normal fiyatı 60 TL ve üzeri.
 
Son düzenleme:
Leylanın evi nasıl bir kitap içeriği hakkında bir fikriniz var mı?
Çok güzel bir kitap bende Doğan Yayınlarından olan basımı var. Leyla isimli soylu bir kadının evi bir başkası tarafından satın alınıyor daha sonra genç bir gazeteci kendisine yardım etmek için onunla iletişime geçiyor. Livaneli burada Edebiyatta çok işlenmeyen bir konuyu ele alıyor 'mülk trajedisi'.

Amazon kitap almak için bir numaralı sitedir bana göre. Stephen King in kitapları diğer sitelere göre aşırı ucuz. Ve genelde diğer kitaplarda daha ucuz oluyor. Mesela Amazon'dan 55 TL olan kitap diğer sitelerde 85 TL olabiliyor. Üstelik Prime ile diğer sitelere göre daha hızlı getirebiliyor.
Ve prime bedava neredeyse. 7,90 TL'ye sundukları imkan gerçekten çok iyi.
 
Çok güzel bir kitap bende doğan yayınlarından olan basımı var. Leyla isimli soylu bir kadının evi bir başkası tarafından satın alınıyor daha sonra genç bir gazeteci kendisine yardım etmek için onunla iletişime geçiyor. Livaneli burada edebiyatta çok işlenmeyen bir konuyu ele alıyor 'mülk trajedisi'.

Ve Prime bedava neredeyse. 7,90 TL'ye sundukları imkan gerçekten çok iyi.

Teşekkür ederim böyle olayların yaşandığı okuması saran kitapları severim fiyatı da uygun alacağım sanırım.
Sipariş verdim:D
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20230409_202025.jpg
    IMG_20230409_202025.jpg
    146,9 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Zaman Carki ve Fırtınaışığı Arşivi serisinde de guzel indirimler var. Diger yerlerden cok daha uyguna satiliyor su an. Fantastik roman arayanlara tavsiye ederim.

Ekim ayinda Amazon uzerinden David Graeber'in Borc kitabini satin almistim. Kitabin ilk 30 sayfasi bos geldi ama ben de son stogu aldigim icin degisim yapamadik. Urunun stoklara gelmesini bekleyebilirsiniz iade surenizi 3 ay uzattik dediler. Ben de stok takibi yaptim ama zamanla kitabi unuttum. Gecen hafta kitabi gorunce aklima geldi musteri hizmetlerine basvurdum, aradan yaklasik 6 ay gecmesine ragmen kitabin parasini iade ettiler. Baska hicbir yer yapmaz bunu. Sirf bu yuzden diger yerlerden biraz daha pahali olsa bile Amazon'dan alirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı