Kahramanmaraş depremi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Deprem hakkında düşünmemeyi düşünmeyi düşünüyorum ama forum üyeleri sağ olsun deprem hakkında düşünmemeyi düşünmemi düşünmeme engel oluyorlar.

Öküzün kafasında olduğumuzu biliyorsunuz zaten. Birisi öküze kürdan atmıştır. Kürdanlar da dik gelince öküzün kafası sarsılmıştır. Ondan oluyor hep.
 
Bence Allah beni helak etmeye çalışıyor, öküz üstünde dünya ya da HAARP falan değil. Önce Maraş depremini bizzat bölgesinden yaşadım, şimdi de ufak ufak "helak edicem oglum" dercesine bulunduğum bölgeye artçılar yolluyor. Istanbul'a falan işimiz düşmez umarım. Yoksa belli yani, fırsatı kaçırmayacak eleman.
 
Haarp diye bir şeyin olamayacağını YouTube'da Ayhan Tarakcı çok güzel bir şekilde anlatıyor. "Depremi Haarp ile yaptılar" diyenler genelde iktidarı savunmaya çalışanlar.
 
HAARP kulağa çok absürt geliyor doğrudur lakin bilinmeyen o kadar çok şey ve gerçek çıkan komplo teorileri var ki bazen neden olmasın diyebiliyorsun. En basiti tüm donanım üreticilerinin, anti-virüslerin, işletim sistemlerinin NSA için çalışması gibi.

Ama özellikle bu depremde insan müdahalesi aramak saçmalıktan fazlası değil. Tüm yeryüzü şekilleri ve kıtalar depremlerle olmuşken "vay nasıl 12 saatte iki büyük deprem olur" demek çok yüzeysel.
 
HAARP diye bir şey yok. Böyle bir teknoloji de yok. Safsata.
 
Haarp teknolojisinden dolayı gerçekleştiğini düşünmüyorum. Fay neredeyse 500 yıldır kırılmamış diye duydum. Yani bu deprem kaçınılmazdı zaten.

Gerekli önlemler alınmadığından bu kadar etkilendiğimizi düşünüyorum. Haarp gibi şeyleri bahane edemeyiz.
 
Arkadaş biliyorsunuz Kahramanmaraş'ta deprem oldu ve onun dışında diğer illerimizde de deprem olmaya devam ediyor. Sizce doğal mı, yoksa HAARP teknolojisi mi? Ve bir de HAARP teknolojisi böyle bir şey yapabilir mi? Düşünceleriniz nedir, açıklar mısınız?

Bu safsatalara kulak asmak yerine ülkenin bilim insanlarını dinle.

Amerika'nın elinde böyle bir teknoloji olsa ülkeyi yıkar zaten :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı