The Last Airbender: Çizgi Roman Serileri

Sweet Leaf

Kilopat
Katılım
18 Nisan 2015
Mesajlar
1.353
Makaleler
7
Yer
Earl's Court
Çok sevdiğim dizinin yine çok sevdiğim, Dark Horse tarafından piyasaya sürülen çizgi roman serileri:

the promise.jpg


  • İlk serimiz 2012 yılında piyasaya sürülen ''The Promise''. 3 Parttan oluşmaktadır ve dizinin sonundan hemen sonrasını anlatır. Toph Metalbending okulu açmış, Zuko firelord olarak kolonilerle sıkıntılar yaşamaktadır vs.

The serach.jpg


  • Devamında yine 3 parttan oluşan The Search gelmekte. Çok merak edilen Zuko'nun annesine neler olduğunu ve Zuko'nun onu arayışını anlatıyor.

the rift.jpg


  • 3. serimiz olan The Rift ise Satoru'nun işlettiği elmas fabrikasının başına gelenleri anlatıyor. Ayrıca Toph'un başına gelenleri de.


Shadow and smoke.jpg


  • Son serimiz ise geçtiğimiz nisan ayında son bölümü çıkmış olan Shadow and Smoke. Zuko ve Aang'in Fire Nation'ın içişlerini bozmaya çalışan Kemurikage adlı bir topluluğun sırlarını çözmeye çalışmasını anlatıyor.

and south.jpg


  • Eylül ayında ilk bölümü çıkacak serimiz olan North and South ise Sothern Water Tribe'a dönen Katara, Aang ve Sokka'nın Güney su kabilesinde çok şey değiştiğini ve artık resmen bir şehir olduğunu görmesini anlatacak :)

Kusura bakmayın spoiler olmasın diye çok yüzeysel geçtim ama diziyi izlediyseniz (izlemediyseniz de izleyin :)) çok seveceğinize eminim. Okumanız tavsiye edilir.
 
Son düzenleme:
Merhaba, ben çizgi romanlarla yeni tanışan biri olarak sevebilir miyim ? Diziyi ( bahsettiğiniz dizi ise ) de küçükken Nickelodeon'danda seyretmiştim, hayel mayel hatirliyorum.
 
Merhaba, ben çizgi romanlarla yeni tanışan biri olarak sevebilir miyim ? Diziyi ( bahsettiğiniz dizi ise ) de küçükken Nickelodeon'danda seyretmiştim, hayel mayel hatirliyorum.
Ben de aynı şekilde küçükken Cnbc-e'de izlerdim. Ondan sonra bi daha izleyeyim bakalım küçükken severdim diyerekten bir daha baştan başladım. Sonra diziye hayran kaldım küçükken izlememişim resmen dedim. Dizi bittikten sonra resmen içimde bi boşluk oldu bu çizgi romanlar ilaç gibi geldi. Diziyi bir daha izleyip çizgi romanları sonra okumanızı tavsiye ederim kesinlikle eğer baştan sona düzenli bir şekilde izlemediyseniz. Böyle yaparsanız seveceksinizdir çizgi romanları.

Zaten dizinin kalitesini IMDb gösteriyor bence. Normalde IMDb referans değildir benim içim ama puanı bu kadar yüksekse de vardır bi iş yani:D
Avatar: The Last Airbender (TV Series 2005–2008) - IMDb
 
@Sweet Leaf Dostum konuyu bu kadar geç gördüğüm için ne kadar pişman olduğumu anlatamam... Bu dizinin bir (bilgili) hayranıyla karşılaşmak beni o kadar çok sevindirdi ki. Seninle özel olarak iletişime geçmeyi çok isterim eğer sen de istersen.

Bu arada dizi Türkçe olarak Netflix'de!
 

Geri
Yukarı