CS:GO'da firar operasyonu kasası düştü

vertex11

Centipat
Katılım
12 Aralık 2022
Mesajlar
129
Çözümler
1
Birkaç forumda gezindim ve bunun imkansız olduğunu söyleyenler de oldu. Lakin az önce firar operasyonu silah kasası düştü. Hem de basit eğlence modunda ve hiç oynamadan, kill almadan geldi. Size de böyle kasalar düştüğü oldu mu? Fiyatına baktığımda 130 TL seyrinde. İlk defa bu kadar yüksek fiyatlı bir kasa düştü.
 
Nadir drop havuzunda olduğu için %0.05 gibi bir oranı tutturmuşsunuz hocam. Normal bir durum. Elinizde tutun muhtemelen yakında 90 lira civarına gerileyebilir ama tutun elinizde. Seneye büyük paraya satacaksınız. Unutmayın bunu.
Yatırım tavsiyesi olarak görmüyorum ama 3-4 tane alıp envanterde uyutalım mı hocam kasayı?
 
Yatırım tavsiyesi olarak görmüyorum ama 3-4 tane alıp envanterde uyutalım mı hocam kasayı?
Rüyalar ve Kabuslar kasasını tercih ederim hocam. Uzun zaman önce de aynısını demiştim. o zaman 7-8 liraydı cahilin biri ile atışmıştık artmaz falan demişti. o kasadan o gün 1000 liraya alsalardı ve geçenlerde pik ettiğinde satsalardı 5.000 liraları olacaktı deneyenlerin.
 
Bana da şu silah kasasından düşmüştü siyah olan 75 liraya satmıştım zamanında şu an da 1800 lira :D bekletmeni öneririm.
Bana da düşmüştü hocam aynısı. Onu satıp az aşınmış AK-47 Vulkan aldım.
Onu da 250'ye sattım. Şuan Vulkan 13.000 TL
 
Bana 2 defa ölüm maçından bravo operasyonu kasası düştü. Biri 2022 yaz aylarında düştü 640 lira civarlarındaydı satmıştım. Biri birkaç gün önce düştü şu an 1.300 lira. Ben bile oynamıyordum kardeşim oynuyordu :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı