Discord Etiketleri Kaldırılıp Kullanıcı Adlarıyla Değiştiriliyor

  • Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 5B
Nereden yapılıyor bende yok galiba.
Daha yayınlanmadı. Önce doğrulanmış botlara, sonra doğrulanmış veya partner sunucu sahiplerine verilecek. Sonrasında herkese, en eski hesap oluşturulma tarihinden son hesap oluşturulma tarihine göre özellik eklenecek. (yavaş yavaş, hesabın ne kadar eskiyse o kadar erken alırsın)
 
Bu güncelleme muhtemelen daha yayınlanmadan iptal edilecek çünkü çok fazla tepki var. Discord'un reddit sayfasında resmen kaos oluştu. Kimse bu özelliği istemiyor ve bana kalırsa da çok gereksiz bir özellik.
Logo değiştirildiğinde de aynısı oldu, iptal edilmedi. Ve iptal edilmeyecek. Çünkü her şey hazır ve geliyor gelmekte olan.
 
Logoyla koca bir ekosistemi etkileyen kullanıcı adı sistemi arasında dağlar kadar fark var.
Fark etmez. Renklerde değiştirildi. Sırf renkler değiştirildi, insanlar tepki gösterdi diye sıcaklık ayarı diye bir şey getirdiler böylece eski renklere kısmen geri dönebiliyorsun. Şaka gibi adamlar, platformun içine nasıl ederiz diye adım adım ilerliyorlar. Hiç bir şey yapmama rağmen hesabımı kapattıkları için ayrı bir sinirliyim, bu nickname sistemide üstüne geliyor şimdi. Asla iptal etmezler.
 

Geri
Yukarı