Discord hesabı devre dışı bırakıldı

Hayatımda Discord'un Support'u kadar iğrenç bir Support'u başka hiçbir yerde görmedim. Sadece copy paste mesaj atmaktan öteye gitmeyen bir Support sistemi var. Pedofililerle dolu bir sunucuyu yaklaşık 30-40 SS ve bir ton kanıtla kapattırmak için ticket açtığımızda otomatik mesaj almıştık ve ilgilenmemişlerdi bile. Aynı şekilde yukarıda da arkadaşın dediği gibi dalgasına kurduğum "aynen kanka 9 yaşındayım" kafası bir cümleden erken destekçi rozetli hesabımda kapanmıştı ve ne kadar ticket açarsam açayım sürekli copy paste ile atılmış cevaplar aldım. Sadece Discord'un sunduğu geniş özellikler adına kullanıyorum yoksa çoktan TS'ye geri dönerdim.

Aynısı ya, bir cümlede... Yaşındayım kelimesi 13'ten küçükse direkt hesabı kapatıyorlar hayatta gördüğüm en kötü destek ekibi.
 
Merhaba arkadaşlar, Discord hesabımda arkadaşım ile konuşuyordum bir anda beni giriş yapma ekranına yolladı, ilk önce hesabım çalındı sansam da giriş yapmaya çalıştığımda "hesabınız devre dışı bırakıldı" diye bir hatayla karşılaştım, hiçbir şey yapmadığıma eminim küfür bile az kullanmışımdır ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
Kanka aynısı dün başıma geldi. Arkadaşımla konuşurken hesaptan atıp devre dışı bıraktı. İnternetim kötüyken arkadaşıma aynı ss'i atmaya çalıştım ve 3 4 defa upload ettim. Onu spam olarak mı algıladı acaba? Sen de böyle aynı mesajı veya fotoğrafı göndermiş olabilir misin tekrar tekrar?
 
Kanka aynısı dün başıma geldi. Arkadaşımla konuşurken hesaptan atıp devre dışı bıraktı. İnternetim kötüyken arkadaşıma aynı SS'i atmaya çalıştım ve 3 4 defa upload ettim. Onu spam olarak mı algıladı acaba? Sen de böyle aynı mesajı veya fotoğrafı göndermiş olabilir misin tekrar tekrar?

Hayır ben sunucuda yaşım 10 dedikten sonra uyurken yani bir 8-9 saat sonra mail attilar devre dışı bırakıldı diye zaten hesabinin neden devre dışı bırakıldığı mailde yazması gerekiyor sende yazmıyor mu?
 
bana aynısı oldu. ticket attım. geri dönüş bekliyorum. siz çözüldü mü acaba?

bana aynısı oldu. ticket attım. geri dönüş bekliyorum. siz çözüldü mü acaba?
 

Geri
Yukarı