Epic Games Gizemli oyun sizce ne olacak?

Death Stranding bir paketi verilmemişti hatırlıyorsanız, ilk başta alan kişilere gelmişti daha sonra kaldırdılar. Belki o paket ile birlikte geliyor olabilir mi ?
 
Arkadaşlar kim ne derse desin Türk oyuncuları için Epic > Steam hem indirimler hem de ücretsiz oyun dağıtma konusunda Epic Games önde ve bu hafta içinde gizemli bir oyun verecek. Zamanında GTA 5'i ücretsiz vermişti ve kaliteli oyunlar vermeye devam etti, bence bu sefer pahalı bir oyunu verecektir. Sizce sürpriz oyun ne olabilir?
Fifa 22 :d
 
Death Stranding bu dostum. Gerçi senin attığında kolyesi. Eğer animasyonu yaparken önceki stok görselleri yapmadılarsa DS var gibi. İnşallah stok görsel kullanmışlardır.

conceptkicks_death+stranding_58.jpg
cats.jpg
 
Death Stranding bir paketi verilmemişti hatırlıyorsanız, ilk başta alan kişilere gelmişti daha sonra kaldırdılar. Belki o paket ile birlikte geliyor olabilir mi?

İlk başta Death Stranding DIRECTOR'S CUT verildi, içinde oyun içi kozmetikler, bazı yükseltme ve yapılar var. Ben de dahil büyük bir kısım da standart versiyonu aldı. 99TL'ye standarttan director's cut a yükseltebilirsiniz ama ben değeceğini düşünmüyorum.
 
Oyun neredeyse bedava fiyatına satılıyor ve dönem dönem %50'ye varan indirimler alıyor, bir de bedava dağıtılmasını mı istiyorsunuz?
Eki Görüntüle 1780721
Oyuna sahibim, ben arkadaşlarım için istedim. Ayrıca senin de 1 arkadaşın bu oyunu istiyor ama almamış. Demek ki 50 TL olsa bile alamayan alamıyor.​
 

Geri
Yukarı