Monster Pusat gamepad vs Xbox 9. nesil gamepad

Mito_26

Hectopat
Katılım
14 Temmuz 2019
Mesajlar
327
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Eskişehir
Xbox Game Pass kütüphanesine eklenen FIFA 23 oyununu kurdum ancak, klavye çok zor geldi bana o yüzden PC için Gamepad alacağım. Sadece FIFA için değil diğer oyunları da Gamepad üzerinden oynamak istiyorum.
Bu iki model arasında kaldım. Sizin tercihiniz hangisinden yana olurdu? Ben gündelik kullanım için konforlu olanı ve bağlantısı ile beni uğraştırmayacak olanı tercih etmek istiyorum.
Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini aktarabilirler mi?
 
Tavsiyem direkt Xbox gamepad fakat şu sorununu belirtmek isterimki 2 tane kullandım ve iki 9. nesil Xbox Gamepad'inde L1 ve r1'ler bozulmaya çok müsait bilginize.
 
Xbox 9.Nesil Gamepad'i nereden aldınız? Arkadaşlar öneriniz var mı? Amazon'da bir ara indirim vs vardı hala devam ediyor mu acaba? Ben biraz baktım orijinal Xbox 9.Nesil görseli konmuş ama 500 TL falan ücret yazmışlar büyük ihtimalle yan sanayi ürünlerde arada kaynıyor.
 
Evet biliyorum ancak titreşim vs çalışmıyor diye biliyorum birde her oyun için özel atamalar yapmak gerekiyor ayar vs yapmak bağlamak baya zahmetli olur diye düşünüyorum o yüzden anında tak kullan şekilde kullanılan Windows ile uyumlu olan cihaz olması tercihim olur.
DualSense tavsiye ederim o bütçede. PC ile uyumlu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı