Yaşınız, boyunuz ve kilonuz kaç?

Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa sen başka bir hesaptan kendinin farklı olduğunu yazan kişi değil misin ?
Onu neredeyse herkes yanlış anladı bu arada, benim o konuyu açma sebebim onların anladığından çok farklıydı, yaptıkları tek şey bana hiçbir argüman sunmadan farklı olmadığımı söylemek, 16 yıldır buralardayım ve en çok reddetmeye çalıştığım şey bazılarının diğerlerinden üstün olduğu, ben reddedemedim, ayrıca bırak bazılarının üstün olmasını kendimin üstün olmamı bile inkar etmeye çalışıyorum, çünkü bu benim başarılarımın değerini azaltır. Ve onlar daha önce de belirttiğim gibi bana sen üstün değilsin diyorlar (ben ne olduğumu biliyorum (üstünüm) ama konuyu açma sebebimin bununla sadece uzaktan alakası vardı). Elinde bir argüman varsa sun, eğer senin tezinin yanlış olduğu kanıtlanamıyorsa doğru kabul edilir, ki benim tezimin yanlış olduğunu kanıtlayamadılar (tekrar belirtiyorum amacım öyle birşey değildi). Ayrıca benim neden aptal olduğumu düşündüklerini bile bilmiyorlar çünkü bana belirtemiyorlar, ellerinde destekleyici hiçbir veri yok. Ve o konuyu yanlış anlayıp destekleyici veriler olmadan ve neden inandıklarını bile bilmeden benim aptal olduğuma inanmaları durumu bana tekrar hatırlatıyor ki üstünüm ve çok az kişi benim gibi. Aksini iddia ediyorsan destekleyici veriler sun, destekleyici verilerin yoksa neden aksini iddia ettiğini sen bile bilmiyorsun.
 
Hocam 17 yaşında normal olabiliyor o boylar bende 17 yaşlıdnayım 1.83 üm en kısa benim arkadaşlarımdan 2.05 1.90 arkadaşlarımın hepsi.
Tuhaf geliyor bu kadar uzun olunması bu yaşlarda, bende 16 yaşında şuan 1.75’im 17 de eğer uzamaya devam edersem 1.79 ya da 80 olurum herhalde. Bu arada sizin arkadaşlar da elektrik direği maşallah.
 

Geri
Yukarı