Ücretsiz Discord 1 aylık Nitro üyeliği dağıtıyor!

Discord, 8 Haziran 2023'e kadar webtoon Discord için yapılan çizgi roman serisini okuyan kişilere 1 aylık Nitro üyeliği hediye ediyor.
Webtoon uygulamasını telefonunuza indirip hesap oluşturup “wumpus wonderventures” serisini okuyup (4 bölüm) gelen alana e-posta adresinizi girdikten sonra 72 saat içinde kod mail olarak geliyormuş.
Nitro'yu kullanmak için son 12 ay içerisinde aktif bir Nitro üyeliğinizin olmaması yeterli, bir yıldan önce Nitro kullananların da kullanabileceği yazıyor.

Nitro üyeliği almak için hesapta kayıtlı bir kart bulunması gerekiyor. Discord hesabına ilk defa kart eklerken doğrulama için 1 dolar (eski kura göre 18,36 TL) çekip yaklaşık 1-2 dakika içerisinde geri yatırıyor. Üyeliği aldıktan sonra abonelikler kısmından "iptal" tuşuna basarsanız otomatik ödeme yapmaz, kartı hesaptan silebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1780154

Alınan kodlar 20 Ağustos 2023'e kadar geçerli.

Uygulamadan e-postalar geç gelebiliyor.

Kaynak (İngilizce): https://support.discord.com/hc/en-us/articles/

Seriyi okudum nasıl alacağım kodu e-posta girmek için bir alan gelmedi.
 
Billing kısmında kaldım hocam kartı giriyorum onaylıyorum aynı sekmede bekliyor.

Discord Nitro' nun avantajlarını sormuştum hocam.
Hocam Discord son zamanlarda nitroya çok fazla özellik ekledi yani Nitro kullanan ve kullanmayan mesajından bile belirli oluyor direkt. Uğraşmaya değer.
 
Bundan kasıp 10-20 TL'den satılabilir.
Çok mantıklı, saatlerce uğraşıp 40 TL kazanabilirsiniz. 40 TL'yle de cips kola yaparsınız artık, gerçi para ona da yetmiyor. Allah rızası için artık şöyle şeylerden para kazanmaya çalışmayın.

Şansıma 30 Haziran 2022'de Discord Nitro aboneliğim varmış, 22 gün ile kaçırıyorum.

Düzelteyim, kodu 21 temmuza kadar kullanabiliyormuşum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı