Bilgisayarıma virüs bulaştı

Kırtasiyedeki bilgisayara birçok USB takıldığından hepsindeki virüsler birden bulaşmış sanırım. Format atsanız iyi olur.
 
Hiçbir fikrim yok çok kötü durumdaydım direkt format mı atsam?
Siteye girmedim USB bellekten bulaştı kırtasiyeden çıktı aldım sadece
Format atmanıza gerek yok, AV virüsleri bulup siliyor zaten. Sadece tarama yapıp bulaşan virüsleri silin o kadar. Ondan sonra bir sıkıntı kalırsa formatı düşünürsünüz.
 
Yardıma ihtiyacım var okulda kullandığım USB belleği babam çıktı almak için daha önce gitmediğim bir yere götürdü çarşının içinde fakat evde tekrar bilgisayarıma taktığımda içinde bir sürü DLL ve worm dosyaları gördüm ve anında belleği çıkarıp fırlattım. Bilgisayarımda Kaspersky vardı önceden fakat aşırı fazla virüs tespit etti sağ aşağıdan mesaj yağmaya başladı. Şu anda Kaspersky Virus Removal Tool ile tarama yapıyorum fakat çok korkuyorum format atmalı mıyım? Raporun görüntüsü ekte.

Eki Görüntüle 1789513

Eki Görüntüle 1789514

Eki Görüntüle 1789515
Birden fazla trojan atmışlar hocam kaspersky muhtemelen temizler ama sen genede bi malwarebytes ile tekrar tara o daha etkili olabilir. Worm zaten kolay temizleniyor ama he içime sinmedi dersen format at derim. Şifrelerinin çoğunuda yenilemeni öneririm bilgisayarda kayıtlı şifren varsa
 

Geri
Yukarı