Panel kullanmak suç mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Panel deyip indirdiğin uygulama RAT çıkabilir.
 
(Panel kullanmak suç mu?) Evet suç. (Ben bir arkadaşıma şaka yapacağım. Kimseye zarar vermeyeceğim yani.) Bunun üzerinden şaka yapma, zarar verme. (Bundan dolayı başım belaya girer mi?) Başın belaya girer. (Veya panel sitesine girdiğim için verilerim çalınır, sistemime virüs bulaşır mı?) IP adresini ve diğer bilgilerine ulaşabilirler kolaylıkla, eğer ki uzaktan bağlantılı hesap (Kayıt olma işlemi varsa eğer Google'dan yapabilme özelliği misal) destekliyse ve kullandıysan çok rahat erişebilirler kişisel bilgilerine. Data işlemleri riskli ve büyük bir suç. Bunlarla bağı olan bir arkadaşın varsa bile aranda mesafe tutmanı tavsiye ederim.
Herkes kullanıyor, kimsenin başına bir şey geldiğini görmedim.
 
Herkes kullanıyor, kimsenin başına bir şey geldiğini görmedim.
İhbar edilmedikleri için olsa gerek. Herkes kullanıyor diye senin de mi kullanmana gerek var? Öz disiplin diye bir sözcük var ne de olsa.
 
Ailesine para cezasıda kesebilirler.
Güzel bir örnek.

Seni şu an arkadaşın şikayet etmese bile buradan kanıt yollar birisi edebilir. Siciline işlerse ilerideki hayatında bir yere çalışırken kirli çalışan olarak görüntülenirsin, çeşitli hukuk konularında her zaman çamur at izi kalır anlamıyla karşına çıkar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı