100TL kablosuz fare önerisi

civo.n

Centipat
Katılım
24 Nisan 2023
Mesajlar
306
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Farem her gün sıkıntısız okuduğu masayı okumamaya başladı ben de sertçe masaya vurdum ama düzelmedi... Ve bozuldu. 40TL'ye A101'den almıştım pilli fareydi ama bana yetiyordu. O yüzden günlük kullanım için kablosuz fare önerilerinizi bekliyorum. Yanıtlarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleme:
 
Bir ekleme yapmak istiyorum A101'den aldığım fare gomobile GM-MS-06 diye geçiyor o ebatlarda bir fare iyi olurdu.
 
Kablosuz fareye 3000 ödedikten sonra bu konuyu görünce bir tık kötü hissettim.
 
Arkadaşım dolar 1.8tl değil 23tl. O yüzden yazdığın 100tl yi 10tl olarak okuyorum. 10tl ye kablosuz mouse oneremez kimse. Buraya belki yazar ama önerilecek ürün olmaz o.
100TL'ye pizza anca alıyorsun. :(
 
Hala piyasada var mı ya da hala 100 tl altı mı bilmiyorum ama (hala en f/p odur) microsoftun klavye ve mouse seti. Ürün malzeme kalitesi acayip dandik ama çekme mesafesi ve ömrü çok uzun herhalde 6-10 yıldır kullanıyorum (ne zaman aldığımı unuttum) tv için kullanıyorum taş gibi hala aynı setin logitech versiyonu azıcık uzaklaşınca çekmiyor tavsiye etmem. Bu ürün yoksa şu an piyasada logitech'in normal farelerinden birini al (G serisi olmayan yani) o fiyata oyuncu faresi alma emin ol 1 dolarlık çinde çocuk işçilerin yaptığı bir farenin makyajlısı olacak dediğim set yoksa git düz logitech al ekonomi düzelene kadar götürür seni (ömrü sonsuz yani).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı