iPhone 11 mi iPhone XS mi?

Aralarında adamakıllı bir güç farkı yok. RAM miktarı aynı işlemci %5-7 arası daha güçlü sadece. Kamera olarak bir şey diyemem ama ekranı bile daha kötü olan bir telefon için fazladan para ödemeye değmez.

Araştırmadan konuşmayın, aralarında %20 daha fazla güç var, ekstra 1 güncelleme, daha uzun ömür, daha fazla performans.
 
Telefonu forumdan öğrenip burada haterlığını yapıyorlar 🤣🤣 gülünç.
Neredeyse 1.5 senedir iPhone 11 kullanıyorum, OLED ekranın yokluğunu hiçbir şekilde hissetmedim. Güneş altında biraz zorluyor ama ekranı görebiliyorum yine de. Zaten iPhone 11 haterı olan tayfa tutturmuş bi’ OLED ekran OLED ekran, iPhone 11 yerine kronik sorunlu iPhone X’i öneriyorlar 🤣
 
Neredeyse 1.5 senedir iPhone 11 kullanıyorum, OLED ekranın yokluğunu hiçbir şekilde hissetmedim. Güneş altında biraz zorluyor ama ekranı görebiliyorum yine de. Zaten iPhone 11 haterı olan tayfa tutturmuş bi' OLED ekran OLED ekran, iPhone 11 yerine kronik sorunlu iPhone X'i öneriyorlar 🤣

OLED ekranın yokluğunu muhtemelen hiçbir zaman OLED ekranlı bir cihaz kullanmadığın için hissetmedin.
 
Muhtemelen dedim ki yazdığın bu mesaj benim tahminimi doğruluyor. OLED bir cihaz kullanmış olsaydın evet kullandım yazardın.
Tamam, sen sırf ekranı ve malzeme kalitesi dışında her anlamda XS’den daha iyi bir telefondan mahrum kalabilirsin.

Ayrıca geçen sene kısa süreliğine 13 Pro Max kullandım, evet OLED ve 120Hz ekran insanı zevkten delirtiyor ama daha iyi bir panele sahip diye daha güçlü ve güncel bir telefondan vazgeçecek değildir kimse.
 
Mesele şu ki Apple XR'ın halefi olarak 11'i, XS'in halefi olarak da 11 Pro'yu çıkardı. Lakin 11'ler de düz ve pro model standartı değişti. Ekran boyutu ve kamera düzeni vs. XS ekran olarak 11'den daha küçük, lakin çok daha kaliteli. Fakat 11 daha güçlü ve daha fazla pil performansı veriyor. Kamerası yenilendiği için muhtemel daha iyi veya benzer. Lakin 11'de çıkış senesi sebebiyle daha fazla özellik var. XS paslanmaz çelik iken 11 alüminyum. 11'in çipi daha güçlü ve muhtemelen XS'den daha fazla güncel kalacak.

Evet, XS'in üstünlüğü sadece ekran ve malzeme kalitesi.
11'in üstünlüğü ise daha güçlü olması ve daha yeni olması.

Lakin ekran konusunda iPhonedo'ya kulak vermek gerekebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı