7 yaşındaki çocuk 5 yaşındaki kardeşini Ezdi

Katılım
21 Ekim 2020
Mesajlar
13.552
Makaleler
10
Çözümler
60
Yer
Konya, Selçuklu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yine rezil bir olay ile karşınızdayız. 7 yasındaki bir çocuk anahtarı üzerinde olan ticari araca binip kardeşini eziyor.

Düşüncelerime gelecek olursak. Açıkçası o çocuk o arabayı nasıl kaldırdı ilk başta onu çok merak ediyorum. 7 yaşında benim elim Shift tuşuna yetişmezdi. Belli ki çocuk biliyor arabayı kaldırmayı. Hatanın bunu öğretende olduğunu düşünüyorum. Minik dostumuzun ruhu şâd olsun.

Habertürk Instagram
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bi' arada okulda öğrenci öldürüren bir çocuk vardı sınavıyla dalga geçtiği için hortumla boğmuştu öğrenciyi. Konuya gelirsek mekanı cennet olsun diyelim. Umarım çocuk bilmeyerek yapmıştır.
Çocuk galiba 7.sınıfa gidiyordu. Sınavdan düşük almıştı ve başka bir kızda onla dalga geçmişti. O yüzden öldürdü galiba. (Öyle duydum)
 
Mekanı cennet olsun.
Sanki çocuk bile bile kardeşinin üstüne sürüyor gibi, Bizim milletimizde arabayı tanıdığın üstüne sürmek var gibi.

Çocuk galiba 7.sınıfa gidiyordu. Sınavdan düşük almıştı ve başka bir kızda onla dalga geçmişti. O yüzden öldürdü galiba. (Öyle duydum)
Evet bence de çünkü direkt olarak çarpıyor bile bile yapmış gibi geldi bana.
 
Bi' arada okulda öğrenci öldürüren bir çocuk vardı sınavıyla dalga geçtiği için hortumla boğmuştu öğrenciyi. Konuya gelirsek mekanı cennet olsun diyelim. Umarım çocuk bilerek yapmamaştır.
Testereli filmlerden etkilenip arkadaşının/arkadaşını boğazını kesen/bıçaklayan de/da vardı. 🥹
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı