Windows Güvenliği denen entegre UWP'yi silmiyor. Açtığında zaten orada antivirüs korumasının olmadığını söyleyecek.Görev yöneticisindeki defenderıda mı siliyor bu?
Windows Güvenliği denen entegre UWP'yi silmiyor. Açtığında zaten orada antivirüs korumasının olmadığını söyleyecek.Görev yöneticisindeki defenderıda mı siliyor bu?
Peki bu?Network firewall bu, antivirüs ile alakası yok.
Görev yöneticisindeki defenderıda mı siliyor bu?
Onu soruyorsan dediğim şey onu kapatıyor.
Çalıştır uygulamasını yönetici olarak aç. İndirdiğin uygulamayı buraya sürükle, boşluk bırak ve sonuna /restart=disabledefender ekle. Otomatik yeniden başlatacak 2 kez ve defender gitmiş olacak.![]()
GitHub - hellzerg/optimizer: The finest Windows Optimizer
The finest Windows Optimizer. Contribute to hellzerg/optimizer development by creating an account on GitHub.github.com
Şifre ekranındaysan şifreyi gir, o kod çalıştıracak. Yeniden başlatacak.Bunu yaptım da bir defa yeniden başlattı onda da şu an ekran son parlaklıkta ve ses İnternet erişimi yok. Telefonda yazıyorum. Nasıl çözebilirim ?
Şifre ekranındaysan şifreyi gir, o kod çalıştıracak. Yeniden başlatacak.
Güvenli moddan çıkıp kendin başlat. Sıkıntı kalmaz, görev yöneticisinden de kontrol et. Normalde böyle bir hata olmaması lazım.Şifreyi girdim ama yeniden başlatmadı tekrar.
Çıktım şu an bakalım Antimalware'i görev yöneticisinde görmem umarım.Güvenli moddan çıkıp kendin başlat. Sıkıntı kalmaz, görev yöneticisinden de kontrol et. Normalde böyle bir hata olmaması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.