Half-Life 3 neden yapılmıyor?

Sinan C.

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2019
Mesajlar
1.016
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Half-Life 3 neden yapılmıyor, telif hakkıyla ilgili sorunlar mı var? Yapımcı herhangi bir açıklama yaptı mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adamlar oyun yapmıyor ki Half Life 3 yapsın. Şu an elimizdeki en güçlü gerekçe zamanında Source 2'nin geliştirilmesiydi. Muhtemelen şu an arkaplanda yeni bir Half Life oyunu geliştiriliyordur. Önümüzdeki yıllarda Valve'dan yeni oyunlar göreceğiz ama Half Life 3 adı altında bir oyun çıkartmazlar. Half Life "bilmem ne savaşı" şeklinde çıkartırlar ama 3 sayısını koymazlar.

Ha bu arada bir sonraki büyük çaplı Half Life oyununun da VR olmasını bekliyorum.
 
Half-Life serisi her zaman oyun dünyasına şekil vermiş, çok büyük yenilikler getirmiş bir seri. Böyle bir oyunu yapmak çok maliyetli ve çok zor olabilir, insanlar Half-Life 3'ten bir devrim bekliyor, haliyle bu çok zor olacak ve insanlar oyun çıktığında beklentilerini almayacak. Ayrıca Valve nedense 3. oyunları çıkarmıyor, ilerleyen yıllarda belki duyurulur fakat şu anlık ortada başladıklarına dair sızıntı yok, bence çıkmamalı. Çıkarsa elbette güzel olur fakat asla beklentileri karşılamayacak.

Half-life ı geç adamlar yeni oyun yapmıyor ki varsa yoksa CS 2
Olması gereken zaten bu, CS:GO şuan dünyanın bir numaralı online oyunu desek yanlış olmaz, oyun kendi alanında birinci ve tahtını kaptırmamalı. Ayrıca çok bakıma ihtiyacı var, bırakın yapsınlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı