Bilgisayara trojan girdi

Merhaba PC'yi çok kısa süre içinde kapattım dediğim gibi. Herhangi bir bilgimin çalınmış olma ihtimali var mı? Hatırladığım kadarıyla herhangi bir kartımı kaydetmemistim. Benim için önemli olan Google hesabım da içinde kayıtlı değildi. Bir de internet bağlantı mı kesip bilgisayarı açsam, daha önce başka cihazdan flasa yüklenmiş bir Windows ISO'sunu Rufus ile flasa yükleyip direkt formata geçsem olur mu? Teşekkür ederim.

Olabilir. Şifrelerini yinele ilk önce ondan sonra bağlantını kesip önemli dosyalarını yedekleyip temiz format at.

FIFA 17 orijinal alınamayan bir oyun zaten üstüne konunun korsanla alakası yok güvenlikle var. Yapabiliyorsan Kaspersky ile tarat olmadı format tek çözüm.

Football manager 2017 diyor büyük ihtimalle.
 
Bilgisayarı adamın 7/24 yönetecek hali yok. Bir aralıkta indirebilir ardından interneti kapatır ve bilgisayarını zararlı yazılımlara karşı taratır.
İnternet kapalı olduğu sürece yöntemez. Modemi kapatsın, herhangi bir internet bağlantısı olmadığından emin olsun, bilgisayarın bağlanamayacağı. Daha sonra antivirüs programlarının exe dosyalarını indirsin başka bir bilgisayardan flasha ve kursun. Daha sonra taratsın, belki düşük seviyede bir virüsdür ve silme ile biter formata gerek kalmaz. Baktınız, antivirüs bir işe yaramadı; format atıp geçersiniz.
 
Merhaba arkadaşlar. Ben bir anlık hatayla FM 17'yi kaçak olarak indirmeye çalıştım. Kurar kurmaz trojan girdi. 5 dakika sonra uyarı geldi bu uygulama yönetici izni aldı diye ve birden başkası PC'yi yönetmeye başladı. Ben de hemen bilgisayarı kapattım. Ne yapmam lazım arkadaşlar modeme falan bulaşmış mıdır?

Hangi site bu biraz sansürleyerek söyler misiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı