Sslonalkrp
Hectopat
- Katılım
- 10 Temmuz 2021
- Mesajlar
- 1.469
- Çözümler
- 7
Ne olur ne olmaz kredi kartına iade edin.Parayı benim cüzdana iade etsem bir sıkıntı olur mu? Kredi kartı ve cüzdan diye 2 seçenek var.
Ne olur ne olmaz kredi kartına iade edin.Parayı benim cüzdana iade etsem bir sıkıntı olur mu? Kredi kartı ve cüzdan diye 2 seçenek var.
Parayı benim cüzdana iade etsem bir sıkıntı olur mu? Kredi kartı ve cüzdan diye 2 seçenek var.
Kendi kartıyla alışveriş yaptığı için bu benim hesabım diyebilir bence.
Öyle bir şey yaparsanız hırsızlık yapmış olursunuz ve başınız belaya girer. Karta iade edin ve Steam Desteğe kendi kartınızla aldığınız bir oyunun faturasını göndererek Hesabın sizin olduğunu kanıtlayın. Dolayısıyla hesabı size vereceklerdir. Hesabı aldıktan sonra da şifresini değiştirip Steam Guard koyun.Parayı benim cüzdana iade etsem bir sıkıntı olur mu? Kredi kartı ve cüzdan diye 2 seçenek var.
Bari hangi oyunlari almişMerhaba, 2 gün önce hesabım çalındı ve 1-2 saat önce önceden aldığım oyunların faturasını göstererek geri aldım. Hesaba girdikten sonra herhangi bir hasar var mı diye baktım, çalan kişi sadece oyun oynamış ve 3 oyun almış. Bu 3 oyun da kredi kart ile satın alınmış (benim kredi kartım değil). Hesaba bir şey olur mu?
Bari hangi oyunlari almiş.
Merhaba, 2 gün önce hesabım çalındı ve 1-2 saat önce önceden aldığım oyunların faturasını göstererek geri aldım. Hesaba girdikten sonra herhangi bir hasar var mı diye baktım, çalan kişi sadece oyun oynamış ve 3 oyun almış. Bu 3 oyun da kredi kart ile satın alınmış (benim kredi kartım değil). Hesaba bir şey olur mu?
Rd2 almasi yokmu xdMerakımdan soruyorum hocam. Aldığı oyunlar nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.