P4 işlemci çıkarsa ne yapacaksın?Cevap belli zaten anakartı yazmasına gerek yok.
9800 GT takılıyorsa GTX 750 Tİ de takılır.
P4 işlemci çıkarsa ne yapacaksın?
Tamam da darboğaz olayını bildiğini umuyorum. Zira o ekran kartını kullanan bir bilgisayardan, P4 den yeni işlemci çıkacağını sanmam.Adam takılır mı diye sormuş.
Anakartım GTX 750 Tİ'ı kaldırır mı demiş işlemciyi sormamış ki.
Tamam da darboğaz olayını bildiğini umuyorum. Zira o ekran kartını kullanan bir bilgisayardan, P4 den yeni işlemci çıkacağını sanmam.
Yahu pratikte düşün. Toplama olursa da o işlemci kullanılır. Hazır PC olsa da. İnternet kafe dediğin yerde PC' ler güncellenir. 750Ti aldıktan sonra işlemcisi güçsüz olduğu için çalışmazsa Mikail Fidan' ın başı ağrıyacak...Bilirim bilmem mi.
Ama saçmaladın.
P4'le mi kullanılmalı illa 9800 GT ? Bi internet kafede İ3 540 ve 9800 GT vardı.
Demek istediğim şu, adamın sorusuna cevap verin geçin. O bu şu uzatmayın.
Yahu pratikte düşün. Toplama olursa da o işlemci kullanılır. Hazır PC olsa da. İnternet kafe dediğin yerde PC' ler güncellenir. 750Ti aldıktan sonra işlemcisi güçsüz olduğu için çalışmazsa Mikail Fidan' ın başı ağrıyacak...
Yahu tam yardım etmek varken niye yarım yardım edelim? Düşünceye bak yahu. Sen ekran kartı önerisi isteyipte sistem bileşenleri yazılmadan devam eden konu gördün mü?Bilirim bilmem mi.
Ama saçmaladın.
P4'le mi kullanılmalı illa 9800 GT ? Bi internet kafede İ3 540 ve 9800 GT vardı.
Demek istediğim şu, adamın sorusuna cevap verin geçin. O bu şu uzatmayın.
Sorunun cevap belli, anakart sormuş yönetici. 9800 GT takılıyorsa GTX 750 Tİ da takılır o anakarta.
İşlemcim yeterli olur mu denseydi, işlemci yeter yetmez anakarta da olur o kart derdik.
Seni düşüncelerinle baş başa bırakıyorum. İyi geceler. Tartışıp ban yemeye lüzum yok...O zaman yönetici de der ki bize işlemciden bahsetmedin, biz de soruna cevap verdik geçtik. Bu kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.