lag sorunu oluyor muBen de TurkNet kullanıyorum. TP-Link TD-W9970v3 gibi basit bir modemle bile 100 Mbps'yi çok rahat görebiliyorum ama modemin wifi çekim mesafesi berbat. İşim görülsün dersen bu modemi ucuza bulabilirsin.
Kanka zaten bildiğim kadarıyla normal fiyatlar o civarda. Mesela 1 2 gün önce TT modem alacaktım resmi TT sayfasında en ucuz 1200 TL civarındaydı. TurkNet için pek emin değilim.
Lag sorunu oluyor mu?
1 ay falan kullanacğaım için o kadar vermek istemedim.
Kablosuzda oyun oynamadım ama kabloluda yağ gibi akıyor, bir kez oldun modem kaynaklı sorun yaşamadım.lag sorunu oluyor mu
Cat 6 kullanıyorsunuz değil mi? (Meraktan)Kablosuzda oyun oynamadım ama kabloluda yağ gibi akıyor, bir kez oldun modem kaynaklı sorun yaşamadım.
Ankastreden çıkan kabloyu bilmiyorum. Benden önceki kiracılar bir tane kablo çekmiş, onu kullanıyorum. Modemden kasaya giden kablo ise CAT 6.Cat 6 kullanıyorsunuz değil mi? (Meraktan)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.