14 milyon TL ile hangi araç alınır?

NEON JACK

Zeptopat
Katılım
30 Temmuz 2023
Mesajlar
25
Aarkadaşlar merhaba, ben iki yıl önce Panamera 4S almıştım sahibinden de sattım. Bir iki ay sonra TOGG çekilişine girdim, 60K zarar ettim. (Tabii ki de çıkmadı) sonra yeğenim benim için girdi ona da çıkmadı. Yaklaşık bir iki ay abimin Egea'sını kullandık. Sonra Taycan 4S performance aldım, pazar günü sattım. Sizce ne alabilirim? Elimde 13-14M para var. BMW IX almayı düşünüyoruz ama siz ne önerirsiniz neden önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aarkadaşlar merhaba, ben iki yıl önce Panamera 4S almıştım sahibinden de sattım. Bir iki ay sonra TOGG çekilişine girdim, 60k zarar ettim. (tabii ki de çıkmadı) sonra yeğenim benim için girdi ona da çıkmadı. Yaklaşık bir iki ay abimin Egea'sını kullandık. Sonra Taycan 4S performance aldım, pazar günü sattım. Sizce ne alabilirim? Elimde 13-14m para var. BMW IX almayı düşünüyoruz ama siz ne önerirsiniz neden önerirsiniz?

En iyisi hepsini bitcone basacaksın paran 10'a 15'e katlanacak gidip Ferrari'yi basıp Antalya'da Rus kızlarını alıp gezdirip rezidansa götürüp mutlu son yapacaksın.
 
Hocam bizim sizin gibi zevkimiz yok fakir düşünüyoruz ama, bana şu an o parayı verseler, gider Ferrari alırım zevki yaşarım. Zevkimi aldıktan sonra satarım XC90 ile yoluma devam ederim. Çok zenginseniz Ferrari alabilirsiniz.
 
Profilinde gözüken Windows 7 sistemini değiştirebilirsin önce. Eski kalmış.

Geçen gün BMW 320d satıp 2 milyona araç alma konusu açmıştınız. Bir haftada bütçe 7 katına çıkmış.
O kadar parasi olan adamin forumda sormasi, milletin tavsiyesi ile araba almasi da anormal. Kac kisi var o butcedeki arabalari denemis olan da gelip oneri yapsin. Troll kokusu aliyorum.


O butcedeki Maybach'lara bakilabilir.
 
Adama havadan para iniyor herhalde :D
Bu konuyu burada niye açıyorsun ki?

Adam fikrimizi sormuş, forum değil mi burası? Bence böyle konular olmalı. Yeter artık RTX RTX bir yere kadar.
 

Geri
Yukarı