USB girişi bozulan laptopa Windows 10 nasıl kurulur?

ahmetersöz26

Decapat
Katılım
3 Mart 2023
Mesajlar
241
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba herkese, Windows 10 kullanıyorum fakat birkaç kez başka işletim sistemlerine geçiş yapmıştım. Orijinal Windows 10 ISO'su yazdırmıştım USB'ye fakat bir sorun oldu, sanırsam bazı Windows uygulamalarını açamıyordu. Kilit ekranında ise oturum açılmıyordu çoğu zaman bu şekilde oluyordu, temiz Windows 10 kurmak aklıma geldi fakat laptopun USB girişleri bozuldu.

Şu an sıfırlamayı deniyorum 99'a gelince değişiklikler geri alınıyor yazıyor. Kilit ekranına atıyor, oturum açılmıyor. USB girişlerini tamir ettirmeden nasıl bir çözüm bulabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elinde başka bir bilgisayar varsa o şu anki bilgisayarının diskini ona tak. Windows'u o bilgisayarda kur. Sonra tekrar eski sistemine tak. Temiz kurulum kadar iyi olmayacaktır ama eldeki imkanlar budur.
 
Hard diskten bir bölüm ayırsın 10 GB civarı oraya ISO'yu indirsin kurulumu o diskten başlatsın.



 
Son düzenleme:
ISO içeriğini bir klasöre çıkarın, Çin'de setup.exe var, çift tıklayıp kuruluma devam etmesi gerek, deneyebilirsiniz.

Hocam tam olarak anlayamadım BIOS'a girmeden SSD'ye falan herhangi bir yere kurup setupumu çalıştırmam lazım eskiden BIOS'tan boot kısmından flashı seçiyordum.
 
Hocam tam olarak anlayamadım BIOS'a girmeden SSD'ye falan herhangi bir yere kurup setupumu çalıştırmam lazım eskiden BIOS'tan boot kısmından flashı seçiyordum.

Dosyaları eğer flasha vs yazdırdıysanız direk setup.exe dosyasına çift tıklayıp kuruluma geçebilirsiniz. Biosla vs uğraşmanıza gerek yok.
Usb'ler bozuk ise iso içeriğini win-rar 7-zip vs yardımı ile D diskinde bir klasöre çıkarıp setup.exe dosyasına tıklayıp kurulumu takip edin.

Kurabildiniz mi kardeşim?
 

Dosya Ekleri

  • resim_2023-08-01_233911277.png
    resim_2023-08-01_233911277.png
    41,9 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı