RX vs RTX

Soru basit AMD RX mi NVIDIA RTX mi? Hangisi daha iyi? Şimdi çoğu kişi AMD fiyat performans olarak daha iyi diyecek ama kafamı karıştıran bana şunun denmesi. "Evet fiyat performans olarak AMD ve 10-15 FPS daha fazla ama sorunları da daha fazla NVIDIA alırım 10 FPS az oynarım ama kafam rahat olur çünkü NVIDIA tarafında AMD kadar sorun yok." Şimdi tüm artısı ve eksisi ile bana hangi markanın hangi modellerini önerirsiniz?
Yanlış anlaşılmasın bende AMD RX serisi düşünüyorum özellikle 7600 veya 7600 XT 12 GB bu ikisini ama eğer alır ve birçok sorunla karşılaşırsam büyük ihtimalle altından kalkamam o yüzden bu seride yani 7000 serisinde çok sıkıntı var mı? Özellikle bunu merak ediyorum.
Red Devil 6700XT kullanıyorum 3070Tİ verseler değişmem.
 
Her şey saf güç değildir cebimden 1-2 daha fazla çıkarıp NVIDIA alırım.

Bütçen azdır AMD al he diyorsan benim bütçem var NVIDIA'dan şaşma.

Bu arkadaşın dediğini yaşayarak tecrübe ettim. İmkan varsa NVIDIA'dan şaşma.
 
Soru basit AMD RX mi NVIDIA RTX mi? Hangisi daha iyi? Şimdi çoğu kişi AMD fiyat performans olarak daha iyi diyecek ama kafamı karıştıran bana şunun denmesi. "evet fiyat performans olarak AMD ve 10-15 FPS daha fazla ama sorunları da daha fazla NVIDIA alırım 10 FPS az oynarım ama kafam rahat olur çünkü NVIDIA tarafında AMD kadar sorun yok." şimdi tüm artısı ve eksisi ile bana hangi markanın hangi modellerini önerirsiniz?
Yanlış anlaşılmasın bende AMD RX serisi düşünüyorum özellikle 7600 veya 7600 XT 12 GB bu ikisini ama eğer alır ve birçok sorunla karşılaşırsam büyük ihtimalle altından kalkamam o yüzden bu seride yani 7000 serisinde çok sıkıntı var mı? Özellikle bunu merak ediyorum.

İşlemcinizde AMD ise ve B550 veya üstü bir chipsetiniz varsa %20'ye kadar bir performans artışı sağlıyor AMD sam özelliği ile. AMD de NVIDIA'daki kadar VRAM kıtlığıda yok aynı şekilde. Driver konusu RX6000 ve RX7000 kartlarda artık neredeyse hiç yok. Teknoloji biraz da şans işi aslında. NVIDIA da driver sorunları olmuyor mu hiç.
 
8 GB VRAM ile hangi oyunu Ultra ayarlarda oynayacaksın çok merak ediyorum GTA 5 oynuyorsun herhalde.

2K'da CBP2077 oynuyorum?

Far Cry 6 oynuyorum?

Marvel Spider-Man - RDR2 - Elden Ring - NFS Unbound - gujian 3.

Sokmuşlar aklınıza 8 GB yetersiz, aaaaa AMD'de var 12 GB VRAM daha iyi, oyun oynanmaz 8 GB diye diye gelmiş 8 GB ile Ultra oyun oynanmaz edebiyatı yapıyorsunuz.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı