AMD FX 8-Core Black Edition FX-9590 Sistem

7990 alıyor ve crossfire düşünüyorsunuz :D Bence nvidia ekran kartı alın. Belki ileride CUDA çekirdeklerini kullanacağınız işlemler yaparsınız.
 
Derleme konusunda evet intel ama bi rendır alırken ztn gpu calışıyor büyük yük ekran kartına biniyor. Bende istiyorum intel e ısınmak fakat uretim nm leri esit ghzler esit cekirdek sayısı esit fiyat neden 3 katı ?

7990 zaten cift gpu li bir kart fakat teknolojinin ne getirecegi belli olmaz bakarsiniz crossfireyi 3 yada 4 de yapabiliriz birkac yil sonra :)

Nvidia ekran kartlarindan oyun konusunda cok memnunum fakat render da 3d de amd daha basarili gibi geldi bana tabi bu benm acizana tecrubem ve fikrim benchmark testlerini incelemedim .
 
Fiyat farkı kısmında devreye güc tüketimi ısınma üretim şeyi, nm boyutu, l3 önbellek, 3dmark11, fizik scorlar, ıvs, çekirdek basına düsen işlem falan bu gibi seyler de eklendiği için o yuzden pahalı oluyor.
 
Ekran kartı almayacaksam i3 alırım. Alıcaksam fx alırım. Fx serısınde entegre grafık bırımı yok dıye bılıyorum. O yuzden ucuzlar. İ3 ü a4 le kıyaslarsan belki karasız kalabılırım.

- - - Güncellendi - - -

Al bitane macbook kafana göre takıl. Tasarım ögrenınce neyin lazım oldugunu anlarsın zaten.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı