iPhone 14 Pro'dan Samsung S23 Ultra'ya geçilir mi?

Ntache

Centipat
Katılım
25 Şubat 2022
Mesajlar
43
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba 23 yaşına kadar sürekli Android kullanmış birisiyim, ilk defa merak edip Xiaomi'den de sıkıldığım için iPhone 14 Pro aldım. Yaklaşık 6 aydır iPhone 14 Pro kullanıyorum ve artık yavaştan sıkılmaya başladım, MediaMarkt'a falan gittiğimde S23 ultrayı gördüğümde aşırı beğenmiştim ve ona geçmeyi düşündüm, ama ülkemizde keyfi telefon değiştirmek pek mümkün değil en azından orta gelirde birisi için en azından benim için 14 Pro'yu sattığımda ikinci el fiyatı 0'a yakın ama Samsung'tan ileride sıkıldığımda iPhone gibi sıfırı ile aynı paraya satamayacağım. Öneriniz nedir?
 
S23 Ultra cidden çok güzel bir telefon işlemcisi, kamerası ekran kalitesi olsun gerçekten çok çok iyi bence geçebilirsiniz ancak iPhone gibi yüksek fiyattan satmanız biraz zor olacaktır illaki.
 
S23ultradan kolay sıkılmazsınız. Video ve fotoğraf çekmeyi seviyorsanız s23ultra sizi iphone dan çok daha iyi tatmin edecek. Tabi büyük telefon seviyorsanız o ekran da sizi oyun oynarken ve video izlerken farkı daha iyi anlayacaksınız.
Yanlız dediğiniz gibi ilerde satmaya kalkarsanız bir iphone u sattığınızda edeceğiniz zarardan çok daha fazlasını edeceksiniz. Türkiye'de iphone statü göstergesi olduğundan böyle oluyor ne yazıkki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı